Les Trois Merveilles






- Havaalanı Transferi
- Wi-Fi
- Açık Havuz
- Otopark
- Teras

- Bab Marrakech Kulesi0.7 km
- Bab Sba1.0 km
- Souk Jdid1.0 km
Otel Özellikleri
Genel Özellikler
- Havaalanı TransferiÜcretli
- Wi-Fi
- Açık Havuz
- Otopark
- Açık hava mobilyaları
- Hızlı giriş
Spor & Eğlence
- Açık hava eğlence alanı
Oda Özellikleri
- Teras
Yeme & İçme
- Kahvaltı
- Ücretsiz kahvaltı (yerel mutfak)
- Restoran
- Barbekü
Otel Hakkında
Essaouira bölgesindeki Les Trois Merveilles misafirlere kırsal bölgede, Essaouira Plajı ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Essaouira Mogador Golf Sahası ile 7 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu pansiyon Sidi Kaouki Plajı ile 21,6 km (13,5 mil) ve Sidi M’barek Şelalesi ile 43,7 km (27,2 mil) mesafede.
6 klimalı oda mevcuttur. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.
Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve kütüphane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.
Les Trois Merveilles misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8 ve 10 arasında ücretsiz yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.
Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, lobide şömine ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.
Bab Marrakech Tower - 1 km / 0,6 mi
Essaouira Plajı - 1,2 km / 0,7 mi
Place du Marché aux Grains - 1,3 km / 0,8 mi
Souk Jdid - 1,3 km / 0,8 mi
Fish Market - 1,3 km / 0,8 mi
Bab Sba - 1,3 km / 0,8 mi
Dar Souiri - 1,3 km / 0,8 mi
Gallery d’Art Damgaard - 1,5 km / 0,9 mi
Essaouira Clock Tower - 1,5 km / 0,9 mi
Bayt Dakira - 1,5 km / 0,9 mi
Haim Pinto Synagogue - 1,5 km / 1 mi
Gallery Kasbah - 1,5 km / 1 mi
Mohammed Ben Abdallah Müzesi - 1,6 km / 1 mi
Le Real Mogador - 1,6 km / 1 mi
Skala du Port - 1,6 km / 1 mi
Tercih edilen havaalanı Les Trois Merveilles Essaouira (ESU-Mogador) - 16,5 km / 10,2 mi mesafede
Otel Koşulları
- İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
- Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
- Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
- Bu konaklama yerinde nakit kabul edilmektedir
- Kültürel normların ve misafir politikalarının ülkeye ve konaklama yerine göre farklılık gösterebileceğini lütfen unutmayın. Burada listelenen politikalar konaklama yeri tarafından sağlanmıştır.
- Havaalanı gidiş dönüş servisi ücreti: oda başına 15 EUR.
- Evcil hayvan ücreti: evcil hayvan başına, günlük 5 EUR.
Yukarıdaki liste tüm bilgileri içermeyebilir. Ücretlere ve depozitolara vergi dâhil olmayabilir, ayrıca ücretler ve depozitolar değişebilir.



