Le Dimore di Antonella






- Wi-Fi

- Giardini del Sole Çocuk Parkı5.5 km
- Torre dell'Orso Plajı5.9 km
- Torre Sant'Andrea Plajı6.1 km
Odalar
Stüdyo
Apart Daire, 2 Yatak Odası
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Otel Özellikleri
Genel Özellikler
- Wi-Fi
- Sigara İçilmeyen Alan
- Yakınlarda park yeri
- Talep üzerine temizlik hizmeti
Otel Hakkında
Melendugno bölgesindeki Le Dimore di Antonella konaklamanızda Torre Sant'Andrea ve Sant Andrea Deniz Kayaları ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu apart daire Otranto Yalı Boyu ile 9,9 mi (15,9 km) ve Torre Sant'Andrea Plajı ile 4,2 mi (6,8 km) mesafede.
Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 3 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Ücretsiz kablosuz internet vardır, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon sunulur. Misafirlere masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretli) isteyebilmektedir.
Sigara içilmeyen bu dairede, yakın çevrede ücretsiz otopark var.
Otel Koşulları
- İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
- Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
- Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
- Bu konaklama yerinde nakit kabul edilmektedir
- Konaklama yeri yöneticisi, konaklama yerinde karbonmonoksit dedektörü olup olmadığını bildirmemiştir; seyahat ederken yanınızda taşınabilir bir dedektör getirebilirsiniz.
- Konaklama yeri yöneticisi, konaklama yerinde bir duman dedektörü olup olmadığını belirtmemiştir
- Kültürel normların ve misafir politikalarının ülkeye ve konaklama yerine göre farklılık gösterebileceğini lütfen unutmayın. Burada listelenen politikalar konaklama yeri tarafından sağlanmıştır.
- Beşik (bebek yatağı) ücreti: gecelik 10.0 EUR.
Yukarıdaki liste tüm bilgileri içermeyebilir. Ücretlere ve depozitolara vergi dâhil olmayabilir, ayrıca ücretler ve depozitolar değişebilir.





















