La Plumeria Hotel

Corso Ruggero 185
Ana resim
39+
Öne Çıkan Özellikleri
  • Havaalanı Transferi
  • Engelli Dostu
  • Wi-Fi
Haritada Göster
Bölgeyi Keşfet
  • Santa Maria dell'Odigitria (Itria)0.1 km
  • Palazzo Piraino0.1 km
  • Cefalu Katedrali0.1 km
Odalar
6
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Özel Banyo, Şehir Manzaralı
14 m2
2 kişilik
4
Junior Tek Büyük Yataklı Oda, Birden Çok Yatak
26 m2
4 kişilik
5
Panoramic Oda, Teras, Şehir Manzaralı
14 m2
2 kişilik
7
Junior Üç Kişilik Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak ve Çekyat, Özel Banyo
22 m2
3 kişilik
4
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Banyolu/Duşlu
14 m2
2 kişilik
Otel Özellikleri
Genel Özellikler
  • Havaalanı TransferiÜcretli
  • Engelli Dostu
  • Wi-Fi
  • Tekerlekli sandalye erişimine uygun (kısıtlamalar olabilir)
  • Otopark (sınırlı alan)
  • Hızlı giriş
Yeme & İçme
  • KahvaltıÜcretli
  • Restoran
  • ortak alanlarda kahve/çay
Otel Hakkında

La Plumeria Hotel misafirlere Cefalù merkezinde, Cefalu Plajı ve Santa Maria dell'Odigitria (Itria) ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Bastione Capo Marchiafava ile 0,1 mi (0,1 km) ve Porticciolo dei pescatori ile 0,2 mi (0,2 km) mesafede.

10 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz internet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8 ve 10 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Uzaklıklar en yakın 0.1 mil ve kilometre değerine yuvarlanarak gösterilmektedir.

Santa Maria dell'Odigitria (Itria) - 0,1 km / 0,1 mi
Palazzo Piraino - 0,1 km / 0,1 mi
Cefalu Katedrali - 0,2 km / 0,1 mi
Palazzo Atenasio Martino - 0,2 km / 0,1 mi
Museo Mandralisca - 0,2 km / 0,1 mi
Araf Kilisesi - 0,2 km / 0,1 mi
Osteria Magno - 0,3 km / 0,2 mi
Lavatoio Medievale - 0,3 km / 0,2 mi
Porticciolo dei pescatori - 0,3 km / 0,2 mi
Ceramiche Sireci - 0,4 km / 0,3 mi
Salita Saraceno Merdiveni - 0,5 km / 0,3 mi
Cefalu Plajı - 0,6 km / 0,4 mi
Bastione Capo Marchiafava - 0,8 km / 0,5 mi
Diana Tapınağı - 1 km / 0,6 mi
Rocca di Cefalù - 1,2 km / 0,8 mi

Tercih edilen havaalanı La Plumeria Hotel Palermo (PMO-Punta Raisi) - 99,8 km / 62 mi mesafede

Otel Koşulları
Giriş Saati
14:00
Çıkış Saati
12:00
Otel Koşulları
  • İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
  • Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
  • Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
  • Bu konaklama yerinde başlıca kredi kartları kabul edilmektedir; nakit kabul edilmez
  • Nakitsiz ödeme imkânı mevcuttur
  • Kültürel normların ve misafir politikalarının ülkeye ve konaklama yerine göre farklılık gösterebileceğini lütfen unutmayın. Burada listelenen politikalar konaklama yeri tarafından sağlanmıştır.
Konaklama ve Oda Politikaları
Bu konaklama yeri misafirlere havaalanı transfer servisi sunmaktadır (bu hizmet ücretli olabilir). Misafirler rezervasyon onayının üzerindeki iletişim bilgilerini kullanarak varıştan 24 saat önce konaklama yeriyle iletişime geçmeli ve varış ayrıntılarını konaklama yerine bildirmelidir. Resepsiyon çalışanları konaklama yerine varışta misafirleri karşılayacaktır. Araçla geliyorsanız daha fazla bilgi için (ör. yol tarifi) lütfen bu konaklama yeriyle önceden irtibata geçin.Sorularınız için lütfen rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeriyle irtibat kurun. Otele araçla gelen misafirlerin doğrudan 21 Enrico Fermi Street adresindeki otoparka gitmeleri rica olunur. Misafirlerin, araçlarını park ettikten sonra, alış servisi için oteli aramaları gerekmektedir.
Ücretler ve Politikalar
  • Açık büfe kahvaltı yetişkinler için yaklaşık olarak 12 EUR, çocuklar için 12 EUR ücret karşılığında servis edilmektedir
  • Havaalanı gidiş geliş servisi ücreti: araç başına (tek yön) 110 EUR.

Yukarıdaki liste tüm bilgileri içermeyebilir. Ücretlere ve depozitolara vergi dâhil olmayabilir, ayrıca ücretler ve depozitolar değişebilir.

Önemli Bilgiler
Bu otele ait önemli bilgiler ve kurallar.
Çocuklar
Bu tesis için çocuk bilgisi bulunmamaktadır
Evcil Hayvan
Evcil hayvan kabul edilmez
Sigara
Odalarda sigara içilmez
Turizm İşletme Belgesi: IT082027A1Z9WU43ZW