La Mère Poulard

3 BD de L' Avancée, Le Mont-Saint-Michel
Genel Görünüm
93+
Öne Çıkan Özellikleri
  • Wi-Fi
Haritada Göster
Bölgeyi Keşfet
  • Mont-Saint-Michel Turizm Ofisi0.1 km
  • Denizcilik Müzesi0.1 km
  • La Grande Rue0.1 km

Odalar

15

Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Koy Manzaralı (Annex or Main Building)

16 m2
2 kişilik
6

Süit, Koy Manzaralı (Annex or Main Building)

30 m2
3 kişilik
8

Üç Kişilik Oda, Bahçe Manzaralı (Annex or Main Building)

16 m2
3 kişilik
16

Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda (Annex or Main Building)

20 m2
2 kişilik
6

Üç Kişilik Oda, Koy Manzaralı, Ek Bina (Annex or Main Building)

20 m2
3 kişilik
5

Basic Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Koy Manzaralı, Ek Bina

2 kişilik
6

Üç Kişilik Oda, Koy Manzaralı, Ek Bina

3 kişilik
5

Basic Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Ek Bina

2 kişilik
5

Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Koy Manzaralı, Ek Bina

2 kişilik
11

Luxury Apart Daire, 2 Yatak Odası

4 kişilik
8

Luxury Apart Daire, 1 Çift Kişilik Yatak ve Çekyat

4 kişilik
11

Classic Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak (Annex or Main Building)

20 m2
2 kişilik

Yorumlar

8/10
Çok İyi
1 doğrulanmış yorum
Temizlik8.2
Personel ve servis8
İmkan ve özellikler7.4
1/1 yorum gösteriliyor
Aydin hayri
18 Kas 2025
6/10 Orta
hotels.com
Unfortunately, the only good thing about the hotel is its location in the mount. Our room had carpeted floors, which were very dirty. The breakfast was good. When we checked out in the morning, the receptionist treated us terribly, even though there was no problem. We couldn't understand why.
Tüm yorumları göster

Otel Özellikleri

Genel Özellikler

  • Wi-Fi
  • Bölge servisi
  • Bagaj Saklama
  • Sigara İçilmeyen Alan
  • Alışveriş
  • Çok dilli personel

Yeme & İçme

  • Restoran
  • KahvaltıÜcretli

Spor & Eğlence

  • yakınlarda golf sahası
  • yakınlarda bisiklet kiralama imkanı
  • Yakınlarda yürüyüş/bisiklet parkurları
  • Yakınlarda Segway kiralama/turu

Otel Hakkında

Le Mont-Saint-Michel (Le Mont) bölgesindeki La Mère Poulard konaklamanızda Mont-Saint-Michel Manastırı ve La Grande Rue sadece birkaç adım ötenizde olacak. Bu otel Mont-Saint-Michel Turizm Ofisi ve Denizcilik Müzesi yakınındadır.

27 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz internet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı vardır.

LA MERE POULARD, La Mère Poulard misafirlerine yemek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 07.30 ve 10 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, otelde alışveriş ve tur/bilet desteği mevcuttur. Misafirler 2 kilometre içinde çalışan ücretsiz bölge servisiyle yakındaki ilgi çekici yerlere kolayca ulaşabilir.

Otel Koşulları

Giriş Saati
16:00
Çıkış Saati
11:00
Otel Koşulları
  • İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
  • Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
  • Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
  • Misafirlerin otelde otopark rezervasyonu için bu konaklama yeriyle önceden iletişime geçmesi gerekir
  • Bu konaklama yerinde kredi kartları ve nakit kabul edilmektedir
  • Gürültüsüz misafir odaları garanti edilmez
  • Bu konaklama yerindeki güvenlik özellikleri arasında yangın söndürücü yer almaktadır
  • Kültürel normların ve misafir politikalarının ülkeye ve konaklama yerine göre farklılık gösterebileceğini lütfen unutmayın. Burada listelenen politikalar konaklama yeri tarafından sağlanmıştır.
Konaklama ve Oda Politikaları
Bu konaklama yerinde resepsiyon bulunmamaktadır. Giriş işlemleri konaklama yerinden ayrı bir yerde yapılmaktadır. Giriş yapmak için lütfen şuraya gidin: [Relais Saint Michel - La Caserne].Konaklama yerine normal çalışma saatleri sonrasında varırsanız giriş işlemlerini alternatif bir yerde yaptırmanız gerekir: [Relais Saint Michel]. Giriş işlemleri için misafirlerin varıştan en az 24 saat önce rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yerini araması ve gerekli düzenlemeleri yaptırması gereklidir. Konaklama yerine saat 23 sonrasında varış yapacak misafirlerin önceden rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeriyle iletişime geçmesi gereklidir. Misafirlere, giriş talimatları varışlarından önceki 7 gün içinde e-posta yoluyla gönderilecektir. Konaklama yeri sahibi varışta misafirleri karşılayacaktır. Konaklama yeri tarafından sağlanan bilgiler, otomatik çeviri araçları kullanılarak çevrilmiş olabilir.
Ücretler ve Politikalar
  • Açık büfe kahvaltı kişi başına 18 EUR ücret karşılığında servis edilmektedir
  • Evcil hayvan ücreti: evcil hayvan başına, gecelik 20 EUR.
  • Rehber hayvanlar ücretten muaftır
  • Geç çıkış ücreti ödenir

Yukarıdaki liste tüm bilgileri içermeyebilir. Ücretlere ve depozitolara vergi dâhil olmayabilir, ayrıca ücretler ve depozitolar değişebilir.

Önemli Bilgiler

Bu otele ait önemli bilgiler ve kurallar.
Çocuklar
Bu tesis için çocuk bilgisi bulunmamaktadır
Evcil Hayvan
Evcil hayvan kabul edilmez
Sigara
Odalarda sigara içilmez
Minimum Yaş
Giriş için minimum yaş: 18