Khamlia Desert Bed & Breakfast






- Havaalanı Transferi
- Teras
- Wi-Fi
- Otopark

- Dar Gnaoua Bambara Khamlia Kültür Merkezi0.6 km
- Dayet Srij Gölü7.8 km
- Erg Znaigui Ulusal Parkı10.5 km
Odalar
Tek Büyük Yataklı Oda (Berlin)
Tek Büyük Yataklı Oda (Dublin)
Üç Kişilik Oda (Marrakech)
Standard Dört Kişilik Oda, 1 Yatak Odası
Üç Kişilik Oda (Leiden)
Family Oda (Edinburgh)
Otel Özellikleri
Genel Özellikler
- Havaalanı TransferiÜcretli
- Wi-Fi
- Otopark
- Kuru Temizleme
- Bagaj Saklama
- Toplantı Odaları
Oda Özellikleri
- Teras
Yeme & İçme
- Barbekü
- Snack Bar
- Restoran
- Ücretsiz kahvaltı (yerel mutfak)
- Kahvaltı
Otel Hakkında
Taouz bölgesindeki Khamlia Desert Bed & Breakfast misafirlere Erg Chebbi ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Igrane Palmiye Korusu ile 12 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan konaklama yeri Dayet Srij Gölü civarındadır.
Misafirler için 6 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Günlük olarak oda/kat hizmeti verilir, ütü/ütü masası ve beşik/çocuk yatağı (ücretli) istenebilir.
Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.
Restoranda Khamlia Desert Bed & Breakfast misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere her gün 07.30 ve 10.30 arasında ücretsiz yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.
Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca çatı katında teras ve bahçe mevcuttur. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı vardır.
Otel Koşulları
- İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
- Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
- Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
- Misafirlerin beşik/bebek yatağı rezervasyonu için bu konaklama yeriyle önceden iletişime geçmesi gerekir
- Bu konaklama yerinde nakit kabul edilmektedir
- Kültürel normların ve misafir politikalarının ülkeye ve konaklama yerine göre farklılık gösterebileceğini lütfen unutmayın. Burada listelenen politikalar konaklama yeri tarafından sağlanmıştır.
- Havaalanı gidiş geliş servisi ücreti: araç başına (tek yön) 300 EUR.
- Erken giriş ücreti: 15 EUR (müsaitlik durumuna bağlıdır).
- Geç çıkış ücreti: 15 EUR (müsaitlik durumuna bağlıdır).
- Beşik (bebek yatağı) ücreti: gecelik 10.0 EUR.
- İlave yatak ücreti: gecelik 10.0 EUR.
Yukarıdaki liste tüm bilgileri içermeyebilir. Ücretlere ve depozitolara vergi dâhil olmayabilir, ayrıca ücretler ve depozitolar değişebilir.

















