Kariyushi Condominium Resort Onna Maeda Base






- Teras
- Wi-Fi
- Otopark

- Nagahama Plajı0.3 km
- Ukaji Parkı0.3 km
- Yokuda Plajı1.0 km
Odalar
Ev (Holiday)
Yorumlar
Otel Özellikleri
Oda Özellikleri
- Teras
Genel Özellikler
- Wi-Fi
- Otopark
- Kuru Temizleme
- Sigara İçilmeyen Alan
- Bahçe
- Jetonlu çamaşırhaneÜcretli
Otel Hakkında
Onna bölgesindeki tatil evi misafirlere denize sıfır, Zanpa Burnu ile 5 dakika sürüş mesafesinde ve Mavi Mağara ile 7 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu tatil evi American Village Pazarı ile 15,5 km (9,7 mil) ve Kadena Hava Üssü ile 16,3 km (10,1 mil) mesafede.
Bu tatil evinde mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak var. Keyifli vakit geçirmeniz için 55-inç düz ekran televizyon ve dijital TV kanalları sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz internet var. Misafirler için özel banyoda duş/küvet kombinasyonu, derin küvet ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerin konforu için masa ve mikrodalga fırın sunulmaktadır.
Ücretsiz otopark vardır.
Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.
Otel Koşulları
- İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
- Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
- Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
- Bu konaklama yerinde kredi kartları kabul edilmektedir; nakit kabul edilmez
- Konaklama yeri yöneticisi, konaklama yerinde karbonmonoksit dedektörü olup olmadığını bildirmemiştir; seyahat ederken yanınızda taşınabilir bir dedektör getirebilirsiniz.
- Konaklama yeri yöneticisi, konaklama yerinde bir duman dedektörü olup olmadığını belirtmemiştir
- Bu konaklama yerindeki güvenlik özellikleri arasında yangın söndürücü yer almaktadır
- Bu konaklama yeri profesyonel bir şekilde temizlenir


















