






Ibusuki bölgesindeki Ibusuki Onsen Hotel Syogetsu misafirlere okyanus kıyısında, Saraku Kum Kaplıcaları ve İbusuki Arkeoloji Müzesi ile 15 dakika yürüme mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu plaj olan otel Kirishima-Kinkowan Milli Parkı ile 3,1 km (1,9 mi) ve Uomidake Dağı ile 7,6 km (4,7 mi) mesafede.
49 oda mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, derin küvetler ve saç kurutma makinesi. Misafirlerimize telefon ve emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.
Misafirler için valiz dolabı, asansör ve su sebili mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.
Ibusuki Onsen Hotel Syogetsu misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 7 ve 9 arasında ücretli Japon kahvaltı servisi yapılmaktadır.
Misafirler kaplıca gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir.
Yukarıdaki liste tüm bilgileri içermeyebilir. Ücretlere ve depozitolara vergi dâhil olmayabilir, ayrıca ücretler ve depozitolar değişebilir.