Hotel The Posh

Golden Ave Rd Golden Avenue, Amritsar
Genel Görünüm
22+
Öne Çıkan Özellikleri
  • Otopark
Haritada Göster
Bölgeyi Keşfet
  • Hall Bazaar1.3 km
  • Partition Müzesi1.3 km
  • Saragrahi Memorial Gurudwara1.3 km

Odalar

7

Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda

14 m2
3 kişilik

Otel Özellikleri

Genel Özellikler

  • Otopark
  • Kuru Temizleme
  • Bagaj Saklama
  • Sigara İçilmeyen Alan
  • Resepsiyon
  • Havaalanı transferi - karşılamaÜcretli

Otel Hakkında

Hotel The Posh misafirlere Amritsar bölgesinde, tarihi bölgede, Altın Tapınak ve Hall Bazaar ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Saragrahi Memorial Gurudwara ile 1,1 mi (1,7 km) ve Partition Müzesi ile 1,2 mi (1,9 km) mesafede.

Misafirler için 40 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz internet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve kilitli dolap mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Otel Koşulları

Giriş Saati
13:00
Çıkış Saati
10:00
Otel Koşulları
  • İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
  • Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
  • Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
  • Bu konaklama yerinde nakit kabul edilmektedir
Konaklama ve Oda Politikaları
Bu konaklama yeri misafirlere havaalanı transfer servisi sunmaktadır (bu hizmet ücretli olabilir). Misafirler rezervasyon onayının üzerindeki iletişim bilgilerini kullanarak varıştan 24 saat önce konaklama yeriyle iletişime geçmeli ve varış ayrıntılarını konaklama yerine bildirmelidir. Resepsiyon her gün 6 - gece yarısı arasında açıktır. Konaklama yerine saat 6 sonrasında varış yapacak misafirlerin önceden rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeriyle iletişime geçmesi gereklidir. Resepsiyon sınırlı saatlerde hizmet vermektedir.Konaklama yeri tarafından sağlanan bilgiler, otomatik çeviri araçları kullanılarak çevrilmiş olabilir.
Ücretler ve Politikalar
  • Havaalanı gidiş dönüş servisi ücreti: araç başına 6000 INR (maksimum kişi sayısı 4).
  • Her çocuk için havaalanı servis ücreti: 999 INR (üst yaş sınırı 18 yaş).
  • İlave yatak ücreti: günlük 1000.0 INR.
  • Yatak çarşafı ücreti: yatak başı ve konaklama başına 500 INR (veya misafirler kendi yatak çarşaflarını getirebilirler)

Yukarıdaki liste tüm bilgileri içermeyebilir. Ücretlere ve depozitolara vergi dâhil olmayabilir, ayrıca ücretler ve depozitolar değişebilir.

Önemli Bilgiler

Bu otele ait önemli bilgiler ve kurallar.
Çocuklar
Bu tesis için çocuk bilgisi bulunmamaktadır
Evcil Hayvan
Evcil hayvan kabul edilmez
Sigara
Odalarda sigara içilmez
Minimum Yaş
Giriş için minimum yaş: 18