Hotel Sapphire






- Havaalanı Transferi
- Teras
- Wi-Fi
- Otopark

- Merkezi Sih Müzesi0.1 km
- Akal Takht0.1 km
- Altın Tapınak0.2 km
Odalar
İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Superior İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Basic Üç Kişilik Oda, Birden Çok Yatak
Yorumlar
Otel Özellikleri
Genel Özellikler
- Havaalanı TransferiÜcretli
- Wi-Fi
- OtoparkÜcretli
- 24 saat açık resepsiyon
- Kuru Temizleme
- Bagaj Saklama
Oda Özellikleri
- Teras
Yeme & İçme
- Restoran
- KahvaltıÜcretli
Otel Hakkında
Amritsar (Eski Şehir) bölgesindeki Hotel Sapphire konaklamanızda Altın Tapınak ve Akal Takht sadece birkaç adım ötenizde olacak. Bu otel Merkezi Sih Müzesi ile 0,1 mi (0,1 km) ve Gurudwara Guru Ka Mahal ile 0,2 mi (0,3 km) mesafede.
Misafirler için düz ekran televizyon olan 29 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz internet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, ücretsiz gazete servisi ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.
Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.
Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otel 24 saat oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 08.30 ve 10.30 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.
Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.
Otel Koşulları
- İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
- Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
- Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
- Bu konaklama yerinde kredi kartları kabul edilmektedir
- Bu konaklama yerindeki güvenlik özellikleri arasında yangın söndürücü yer almaktadır
- Zengin kahvaltı yetişkinler için yaklaşık olarak 300.00 INR, çocuklar için 200 INR ücret karşılığında servis edilmektedir
- Havaalanı gidiş geliş servisi ücreti: araç başına (gidiş dönüş) 2200.00 INR.
- Valesiz otopark ücreti: günlük 100 INR.
- İlave yatak ücreti: gecelik 1000.0 INR.
Yukarıdaki liste tüm bilgileri içermeyebilir. Ücretlere ve depozitolara vergi dâhil olmayabilir, ayrıca ücretler ve depozitolar değişebilir.
















