Hotel Resol Akihabara






- Wi-Fi
- Otopark

- AKB48 Tiyatrosu0.5 km
- Mandarake0.5 km
- Akihabara Elektrik Şehri0.5 km
Odalar
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Sigara İçilmez (14sqm)
Standard Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda, Sigara İçilmez (14 sqm)
İki Ayrı Yataklı Oda, Sigara İçilmez (17sqm)
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Sigara İçilmez (Moderate, 15sqm)
Yorumlar
Otel Özellikleri
Genel Özellikler
- Wi-Fi
- OtoparkÜcretli
- 24 saat açık resepsiyon
- Kuru Temizleme
- Sigara içme alanları
- Bagaj Saklama
Yeme & İçme
- Restoran
- Otomat
- KahvaltıÜcretli
Otel Hakkında
Tokyo (Chiyoda) bölgesindeki Hotel Resol Akihabara konaklamanızda Ueno Park ve Tokyo Dome (Tokyo Kubbesi) ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu otel Tokyo İmparatorluk Sarayı ile 3,3 km (2 mil) ve Tokyo Skytree ile 4,6 km (2,8 mil) mesafede.
Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 143 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odada ücretsiz kablosuz internet vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlerimize telefon ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.
Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.
イルキャンティ, Hotel Resol Akihabara misafirlerine yemek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7 ve 09.30 arasında ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.
Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve otomatik satış makinesi bulunmaktadır.
Otel Koşulları
- İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
- Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
- Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
- Misafirlerin otelde otopark rezervasyonu için bu konaklama yeriyle önceden iletişime geçmesi gerekir
- Bu konaklama yerinde kredi kartları kabul edilmektedir; nakit kabul edilmez
- Bu konaklama yerindeki güvenlik özellikleri arasında yangın söndürücü yer almaktadır
- Kültürel normların ve misafir politikalarının ülkeye ve konaklama yerine göre farklılık gösterebileceğini lütfen unutmayın. Burada listelenen politikalar konaklama yeri tarafından sağlanmıştır.
- İngiliz tipi kahvaltı yetişkinler için yaklaşık olarak 2000 JPY, çocuklar için 2000 JPY ücret karşılığında servis edilmektedir
- Valesiz kapalı otopark ücreti: günlük 2500 JPY (giriş/çıkış ayrıcalıkları)
- Kat hizmetleri ücreti: gecelik 1500 JPY.
Yukarıdaki liste tüm bilgileri içermeyebilir. Ücretlere ve depozitolara vergi dâhil olmayabilir, ayrıca ücretler ve depozitolar değişebilir.


























































