Hotel Perla - Annexes






- Wi-Fi
- Havaalanı Transferi
- Açık Havuz
- Otopark
- Teras

- Savina Manastırı0.4 km
- Aziz Jerome Kilisesi1.2 km
- Kanlı Kule Kalesi1.2 km
- Wi-Fi
- Havaalanı TransferiÜcretli
- Açık Havuz
- OtoparkÜcretli
- Kuru Temizleme
- Tren istasyonu transferiÜcretli
- Yakınlarda yelkenliyle dolaşma imkanı
- Yakınlarda tüplü dalış imkanı
- Yakınlarda su kayağı yapma imkanı
- Spor Salonu
- Yakınlarda rüzgar sörfü yapma imkanı
- Yakınlarda tekne turu
- Teras
- Açık büfe kahvaltı
- Kahvaltı
- Ziyafet Salonu
- Restoran
- Çocuk bakıcısıÜcretli
- Özel plaj
- Şemsiye
- Plaj havlusu
- Şezlong
Hotel Perla - Annexes misafirlere Herceg Novi bölgesinde, deniz kıyısında, Kotor Körfezi ve Savina Manastırı ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Porto Montenegro ile 11 mi (17,7 km) ve Ulica Njegoševa ile 1,4 mi (2,2 km) mesafede.
Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 26 klimalı oda buzdolabı ve LED televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz internet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.
Misafirler için limuzin hizmeti, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve kruvaziyer terminali gidiş geliş servisi ücretlidir.
Perla yemek servisi için ideal, bu otelde, 2 restoran ve kahve dükkânı/kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya plaj bar bulunuyor. Misafirlere her gün 7 ve 10 arasında ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.
Misafirlerimiz günlerini özel plajda geçirebilir. Ayrıca misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için sauna ve spor salonu gibi eğlenme ve dinlenme imkânları sunmaktayız. Bu Akdeniz stili otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. 1.5 kilometre içinde çalışan (ücretli) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken yerlere ulaşmak çok kolay.
Savina Manastırı - 0,6 km / 0,4 mi
Kotor Körfezi - 1,2 km / 0,7 mi
Archangel Michael’s Church - 1,4 km / 0,9 mi
St Jerome’s Church - 1,5 km / 1 mi
St Michael Kilisesi - 1,6 km / 1 mi
Clock Tower - 1,7 km / 1 mi
Old Railway Station - 1,7 km / 1 mi
Kanlı Kule Kalesi - 1,7 km / 1,1 mi
Ulica Njegoševa - 2,2 km / 1,4 mi
Regional Museum - 2,3 km / 1,4 mi
Mt Orjen - 3,3 km / 2 mi
Igalo Plajı - 4,3 km / 2,7 mi
Portonovi Marina - 6,3 km / 3,9 mi
Sveti Roko - 16,7 km / 10,4 mi
Porto Montenegro - 17,7 km / 11 mi
En yakın havaalanları:
Tivat (TIV) - 21,8 km / 13,5 mi
Dubrovnik (DBV) - 30,1 km / 18,7 mi
Hotel Perla - Annexes için önerilen havaalanı Tivat (TIV).
- İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
- Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
- Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
- Misafirlerin beşik/bebek yatağı rezervasyonu için bu konaklama yeriyle önceden iletişime geçmesi gerekir
- Bu konaklama yerinde kredi kartları kabul edilmektedir; nakit kabul edilmez
- Kültürel normların ve misafir politikalarının ülkeye ve konaklama yerine göre farklılık gösterebileceğini lütfen unutmayın. Burada listelenen politikalar konaklama yeri tarafından sağlanmıştır.
- Havaalanı gidiş geliş servisi ücreti: araç başına 60 EUR (tek yön, maksimum kişi sayısı 3).
- Valesiz açık otopark ücreti: günlük 10 EUR.
Yukarıdaki liste tüm bilgileri içermeyebilir. Ücretlere ve depozitolara vergi dâhil olmayabilir, ayrıca ücretler ve depozitolar değişebilir.
















