Hotel Meri All Inclusive

Ölüdeniz Caddesi, Muğla
Plaj
29+
Öne Çıkan Özellikleri
  • Wi-Fi
  • Açık Havuz
  • Otopark
Haritada Göster
Bölgeyi Keşfet
  • Ölüdeniz Blue Lagoon0.3 km
  • Ölüdeniz Tabiat Parkı0.3 km
  • Ölüdeniz Plajı0.6 km
Odalar
4
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı
17 m2
3 kişilik
8
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Deniz Manzaralı
25 m2
3 kişilik
Yorumlar
8.2/10
Çok İyi
20 doğrulanmış yorum
Temizlik7.8
Personel ve servis8.2
3/20 yorum gösteriliyor
Verified traveler
22 May 2025
8/10 Çok İyi
hotels.com
Merhabalar, Otelin konumu çok iyiydi.Yenilenmis yapısı güzel genel olarak temizdi. Herşey dahil olarak yemekler ve kahvaltı yetersizdi otelde tatil yapan kişiye yetmiyordu.Garsonların bazıları çok acemi ve ilgisizdi.Bazı garsonlar da gayet ilgiliydi.Hersey dahil otelde tatilciler plajda pizza yada hamgurger yemek istese çalışanlar orda yiyemezsiniz plaja goturemezsiniz gibi kaba cümle kurabiliyor.Bu üslup bu kadar güzel bir otele hiç yakışmıyor.Biz yine de güzel bir tatil geçirdik.
Daha fazla göster
Funda
4 Eyl 2024
10/10 Harika
hotels.com
Yemekleri guzel, denizi cok guzel, konaklama alanlarına ulasım biraz zor ama buna deger...
Daha fazla göster
Selin
3 Eyl 2024
4/10 Yetersiz
hotels.com
Otelde daha önce de konaklamis biri olarak olumlu ve olumsuz yorumlarimi yazmak ıstiyorum. Daha once yarim pansiyon olan isletme her sey dahil konseptine gecmis ancak malesef bununla beraber kalite aşırı derecede düşmüş. Gecen sene yemekler daha lezzetli ve kaliteli idi. Surekli ayni yemekler çıkıyor ve malesef guzel degil. Karpuzun bile hep beyaz kismi oluyordu sanki özellikle yapilmis gibi, muz hic görmedik. Kahvaltida en basta gelen krep,pankek bile olmuyordu.Alkol kullanmıyorsanız cazip gelen hicbir yani yok. Alkolun her cesidi bulunurken kutu meyve suyu bile bulunmuyor. Cocuklar icin hicbir sey yok. Yani o muhtesem kumburnu plaji olmasa kimsenin tercih edecegi bir yani kalmamis. Sadece snack barda pizza ve lahmacun yapan abi isini gercekten iyi yapiyor cok lezzetli idi ogle yemegi yerine onu tercih etmenizi öneririm. Oda temizligi guzel, çalışanları iyi, deniz harika. Keske eskisi gibi kalsaymis diyerek ayrildik.
Daha fazla göster
Tüm yorumları göster
Otel Özellikleri
Genel Özellikler
  • Wi-Fi
  • Açık Havuz
  • Otopark
  • Açık otopark
  • Açık hava mobilyaları
  • Kilitli dolaplar mevcut
Spor & Eğlence
  • Suya giden yürüyüş yolu
  • Spor Salonu
Plaj
  • Şemsiye
  • Plaj havlusu
  • Özel plaj
  • Cankurtaran
  • Şezlong
Çocuk & Bebek
  • Çocuk Havuzu
Yeme & İçme
  • Açık büfe kahvaltı
  • Kahvaltı
  • Restoran
  • ortak alanlarda kahve/çay
Otel Hakkında

Fethiye bölgesindeki Hotel Meri All Inclusive konaklamanızda, Ölüdeniz Plajı ve Ölüdeniz Tabiat Parkı ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu her şey dâhil otel Çalış Plajı ile 11,9 mi (19,1 km) ve Kelebekler Vadisi ile 6 mi (9,7 km) mesafede.

94 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz internet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Bu otel, her şey dâhil oteldir. Fiyatlara otelde sunulan yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içecekler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Hotel Meri All Inclusive misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8 ve 10.30 arasında ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz için özel plajımız vardır. Ayrıca sauna ve spor salonu mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde cankurtaranlık hizmeti vardır.

Uzaklıklar en yakın 0.1 mil ve kilometre değerine yuvarlanarak gösterilmektedir.

Ölüdeniz Tabiat Parkı - 0,1 km / 0,1 mi
Ölüdeniz Blue Lagoon - 0,1 km / 0,1 mi
Ölüdeniz Plajı - 1,2 km / 0,8 mi
Kumburnu Beach - 2,1 km / 1,3 mi
Fethiye Ölüdeniz Babadağ Teleferik - 4 km / 2,5 mi
Kıdrak Plajı - 4,4 km / 2,8 mi
Grand Üçel Aqua Park - 6,7 km / 4,2 mi
Montana Seyir Tepesi - 6,8 km / 4,2 mi
Orka World Waterpark - 6,9 km / 4,3 mi
Ruins of Kayaköy - 8,9 km / 5,5 mi
Kelebekler Vadisi - 9,7 km / 6 mi
Kelebekler Vadisi - 12,3 km / 7,6 mi
Erasta Fethiye - 12,9 km / 8 mi
Pinara Antique City - 13,6 km / 8,5 mi
Fethiye Stadyumu - 14,2 km / 8,8 mi

En yakın havaalanı Dalaman (DLM-Dalaman Uluslararası) - 63,8 km / 39,6 mi

Otel Koşulları
Giriş Saati
14:00
Çıkış Saati
12:00
Otel Koşulları
  • İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
  • Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
  • Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
  • Bu konaklama yerinde kredi kartları, banka kartları ve nakit kabul edilmektedir
  • Nakitsiz ödeme imkânı mevcuttur
Konaklama ve Oda Politikaları
Resepsiyon çalışanları konaklama yerine varışta misafirleri karşılayacaktır.
Ücretler ve Politikalar
  • Geç çıkış ücreti ödenir
  • İlave yatak ücreti: günlük 80.0 EUR.

Yukarıdaki liste tüm bilgileri içermeyebilir. Ücretlere ve depozitolara vergi dâhil olmayabilir, ayrıca ücretler ve depozitolar değişebilir.

Önemli Bilgiler
Bu otele ait önemli bilgiler ve kurallar.
Çocuklar
Bu tesis için çocuk bilgisi bulunmamaktadır
Evcil Hayvan
Evcil hayvan kabul edilmez
Sigara
Odalarda sigara içilmez