HOTEL LiVEMAX Umeda West






- Wi-Fi
- Otopark

- Honden-ji Tapınağı0.1 km
- Hosei-ji Tapınağı0.2 km
- Taiyuji Tapınağı0.3 km
Odalar
Tek Kişilik Oda, Sigara İçilebilir
Tek Kişilik Oda, Sigara İçilmez
İki Ayrı Yataklı Oda, Sigara İçilmez
Yorumlar
Otel Özellikleri
Genel Özellikler
- Wi-Fi
- OtoparkÜcretli
- Kuru Temizleme
- Sigara içme alanları
- Resepsiyon
- Talep üzerine temizlik hizmeti
Yeme & İçme
- Otomat
Otel Hakkında
HOTEL LiVEMAX Umeda West size Osaka (Kita) bölgesinde, Dotonbori ve Osaka Kent İstasyonu ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Osaka Kalesi ile 3 mi (4,7 km) ve Kyocera Dome Osaka Stadyumu ile 3,4 mi (5,5 km) mesafede.
69 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz internet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için film kiralama servisi vardır. Duş/küvet kombinasyonu olan banyolarda derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere masa ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.
Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, çamaşırhane ve Otomatik satış makinesi mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.
Otel yemek servisi yapan bir kahve dükkânı/kafe bulunuyor.
Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve otomatik satış makinesi bulunmaktadır.
Otel Koşulları
- İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
- Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
- Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
- Bu konaklama yerinde kredi kartları kabul edilmektedir; nakit kabul edilmez
- Nakitsiz ödeme imkânı mevcuttur
- Bu konaklama yerindeki güvenlik özellikleri arasında yangın söndürücü yer almaktadır
- Valesiz açık otopark ücreti: günlük 2200 JPY.
Yukarıdaki liste tüm bilgileri içermeyebilir. Ücretlere ve depozitolara vergi dâhil olmayabilir, ayrıca ücretler ve depozitolar değişebilir.















