Hotel ILUNION Aqua 3






- Wi-Fi
- Engelli Dostu

- Aqua Alışveriş Merkezi0.1 km
- Oceanogràfic Akvaryum0.4 km
- Prince Felipe Bilim Müzesi0.5 km
Odalar
Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Tek Büyük Yataklı Oda
Üç Kişilik Oda
Üç Kişilik Oda (2 adults and 1 child)
Tek Büyük Yataklı Oda (Pet Friendly)
Yorumlar
Otel Özellikleri
Genel Özellikler
- Wi-Fi
- Engelli Dostu
- 24 saat açık resepsiyon
- Kuru Temizleme
- Bilgisayar istasyonu
- Konferans Salonu
Oda Özellikleri
- Tüm pencerelerde çift cam
- Sadece su tasarruflu duşlar
- Sadece su tasarruflu tuvaletler
Plaj
- Şezlong
Yeme & İçme
- Restoran
- Su sebili
- Ziyafet Salonu
- Yemek ve su kapları
- Vejetaryen kahvaltı
- yerel kaynaklı yiyecekler (%80 veya daha fazlası)
Otel Hakkında
Hotel ILUNION Aqua 3 konaklamanızda Valensiya (Camins al Grau) bölgesinde, City of Arts and Sciences ve Mestalla Stadyumu ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu otel Valencia Limanı ile 2,7 km (1,7 mil) ve Malvarrosa Plajı ile 3,7 km (2,3 mil) mesafede.
Misafirler için düz ekran televizyon olan 135 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz internet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.
Misafirler için bilgisayar istasyonu, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Valensiya bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 2551 ayak kare alanda konferans alanı ve 4 toplantı odası sunmaktadır.
Aqua 3 Breakfast Room, Hotel ILUNION Aqua 3 misafirlerine yemek servisi yapıyor. Kontinental kahvaltı servisi hafta içi 7 ve 10.30, hafta sonu 07.30 ve 11 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.
Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, otelde alışveriş ve düğün organizasyonu hizmeti mevcuttur. Bu Art Deco stili otelde misafirlere genel oturma odası, tur/bilet desteği ve banket salonu sunulmaktadır.
Otel Koşulları
- İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
- Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
- Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
- Grup rezervasyonları (aynı konaklama yeri/konaklama tarihi için 8'den fazla oda rezervasyonu) için özel iptal politikaları veya ücretleri uygulanabilir
- Bu konaklama yerinde kredi kartları, banka kartları ve nakit kabul edilmektedir
- Kontinental kahvaltı yetişkinler için yaklaşık olarak 18 EUR, çocuklar için 9 EUR ücret karşılığında servis edilmektedir
- Yakında ücretli otopark: günlük 14.00 EUR
- Evcil hayvan ücreti: evcil hayvan başına, günlük 35 EUR.
- Rehber hayvanlar ücretten muaftır
- Geç çıkış için ücret alınır (müsaitlik durumuna bağlıdır)
Yukarıdaki liste tüm bilgileri içermeyebilir. Ücretlere ve depozitolara vergi dâhil olmayabilir, ayrıca ücretler ve depozitolar değişebilir.

















