Hotel Doon Regency






- Havaalanı Transferi
- Wi-Fi
- Otopark

- Saat Kulesi1.0 km
- Sai Darbar Temple1.9 km
- Wadia Institute of Himalayan Geology2.6 km
Odalar
Luxury Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Sigara İçilmez
Deluxe Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Sigara İçilmez
Yorumlar
Otel Özellikleri
Genel Özellikler
- Havaalanı TransferiÜcretli
- Wi-Fi
- Otopark
- 24 saat açık resepsiyon
- Kuru Temizleme
- Sigara içme alanları
Yeme & İçme
- Restoran
- KahvaltıÜcretli
Otel Hakkında
Dehradun bölgesindeki Hotel Doon Regency konaklamanızda, Saat Kulesi ve Sai Darbar Temple ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Wadia Institute of Himalayan Geology ile 2,2 mi (3,5 km) ve Gautam Rishi's Temple ile 2,5 mi (4,1 km) mesafede.
30 oda mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, terlik ve Diş fırçası ve diş macunu (istek üzerine) vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve tavan vantilatörü gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.
Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.
Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otel belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 07.30 ve 9 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.
Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.
Otel Koşulları
- İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
- Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
- Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
- Bu konaklama yerinde kredi kartları, mobil ödeme ve nakit kabul edilmektedir
- Bu konaklama yerindeki güvenlik özellikleri arasında yangın söndürücü yer almaktadır
- Kontinental kahvaltı yetişkinler için yaklaşık olarak 250.00 INR, çocuklar için 250 INR ücret karşılığında servis edilmektedir
- Havaalanı gidiş geliş servisi ücreti: araç başına 1200 INR (tek yön, maksimum kişi sayısı 4).
- İlave yatak ücreti: günlük 400 INR.
Yukarıdaki liste tüm bilgileri içermeyebilir. Ücretlere ve depozitolara vergi dâhil olmayabilir, ayrıca ücretler ve depozitolar değişebilir.











