Hotel an der Oper






- Wi-Fi
- Havaalanı Transferi
- Otopark
- Teras
- Engelli Dostu

- Chemnitz Opera0.1 km
- Chemnitz Sanat Koleksiyonları0.1 km
- Karl Marx Anıtı0.3 km
- Wi-Fi
- Havaalanı TransferiÜcretli
- OtoparkÜcretli
- Engelli Dostu
- Kuru Temizleme
- Alışveriş
- KahvaltıÜcretli
- Ziyafet Salonu
- Yemek ve su kapları
- Restoran
- Teras
- Spor Salonu
- Yakınlarda Casino
- Sanat Galerisi
- Bilardo
- Çocuk bakıcısıÜcretli
Chemnitz bölgesindeki Hotel an der Oper konaklamanızda, Chemnitz Opera ve Chemnitz Sanat Koleksiyonları yakınında konaklayacaksınız. Bu otel Sachsenring ile 14,4 mi (23,1 km) ve Karl Marx Anıtı ile 0,3 mi (0,5 km) mesafede.
Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 91 klimalı oda minibar ve LED televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz internet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.
Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Chemnitz bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 4306 ayak kare alanda konferans alanı ve toplantı odaları sunmaktadır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca (ücretli) otopark vardır.
Yerel mutfak seven misafirler için Scala ideal; otelde yemek servisi yapan 2 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için 24 saat oda servisi var. Hafif yemek servisi kahve dükkânında/kafede yapılıyor. Oteldeki 2 bar/dinlenme salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 6 ve 10 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.
Misafirlerimiz için sauna ve spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve otelde alışveriş vardır.
Chemnitz Opera - 0,1 km / 0,1 mi
Chemnitz Sanat Koleksiyonları - 0,2 km / 0,1 mi
Karl Marx Anıtı - 0,4 km / 0,2 mi
Saksonya Eyaleti Arkeoloji Müzesi - 0,5 km / 0,3 mi
Chemnitz Teknoloji Üniversitesi - 0,5 km / 0,3 mi
Roter Turm Kulesi - 0,6 km / 0,4 mi
Stadthalle Kongre Merkezi - 0,7 km / 0,4 mi
Henry Van de Velde Museum - 0,7 km / 0,4 mi
Schlossbergmuseum - 0,7 km / 0,4 mi
Schlosskirche - 0,7 km / 0,4 mi
Museum Gunzenhauser - 0,7 km / 0,4 mi
DAStietz - 0,7 km / 0,4 mi
Neue Sächsische Galerie - 0,7 km / 0,4 mi
Chemnitz Doğa Tarihi Müzesi - 0,9 km / 0,6 mi
Uferstrand - 1,2 km / 0,7 mi
Tercih edilen havaalanı Hotel an der Oper Dresden (DRS) - 78,5 km / 48,8 mi mesafede
- İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
- Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
- Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
- Bu konaklama yerinde kredi kartları ve nakit kabul edilmektedir
- Açık büfe kahvaltı kişi başına 18 EUR ücret karşılığında servis edilmektedir
- Valesiz otopark ücreti: günlük 15 EUR.
- Evcil hayvan ücreti: evcil hayvan başına, gecelik 15 EUR.
- Rehber hayvanlar ücretten muaftır
Yukarıdaki liste tüm bilgileri içermeyebilir. Ücretlere ve depozitolara vergi dâhil olmayabilir, ayrıca ücretler ve depozitolar değişebilir.





















