Holiday home Duje






- Teras
- Wi-Fi
- Otopark

- St. Charles Borromeo Kilisesi0.5 km
- Okrug Gornji Plajı1.2 km
- St. Theodore Kilisesi1.3 km
Odalar
Ev, Birden Çok Yatak Odası
Otel Özellikleri
Oda Özellikleri
- Teras
Genel Özellikler
- Wi-Fi
- Otopark
- Sigara İçilmeyen Alan
- Bahçe
- Engelli otoparkı
- Talep üzerine temizlik hizmeti
Yeme & İçme
- Barbekü
Otel Hakkında
Tatil evi misafirlere Okrug bölgesinde, plaj yakınında, Kuzmića Plajı ve Okrug Gornji Plajı 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu tatil evi Split Limanı ile 20,1 mi (32,4 km) ve Split Riva ile 21,5 mi (34,6 km) mesafede.
Klimalı bu tatil evinde küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak var. Keyifli vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon ve uydu kanalları sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz internet var. Misafirlerin konforu için masa ve mikrodalga fırın sunulmaktadır; ayrıca kat hizmetleri istek üzerine verilmeketdir.
Ücretsiz otopark vardır.
Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.
Otel Koşulları
- İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
- Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
- Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
- Misafirlerin beşik/bebek yatağı ve bebek mama sandalyesi rezervasyonu için bu konaklama yeri ile önceden iletişime geçmesi gerekir
- Bu konaklama yerinde kredi kartları ve nakit kabul edilmektedir
- Konaklama yeri yöneticisi, konaklama yerinde karbonmonoksit dedektörü olup olmadığını bildirmemiştir; seyahat ederken yanınızda taşınabilir bir dedektör getirebilirsiniz.
- Konaklama yeri yöneticisi, konaklama yerinde bir duman dedektörü olup olmadığını belirtmemiştir
- Kat hizmetleri için ek ücret alınır
Yukarıdaki liste tüm bilgileri içermeyebilir. Ücretlere ve depozitolara vergi dâhil olmayabilir, ayrıca ücretler ve depozitolar değişebilir.























