Hae and Dal Pension






- Wi-Fi
- Otopark

- Geoje Panorama Teleferiği0.7 km
- Hakdong Mongdol Plajı2.3 km
- Deogwon Plajı5.3 km
Odalar
Oda (Dallim)
Oda (Haetnim)
Oda (Caravan1)
Otel Özellikleri
Genel Özellikler
- Wi-Fi
- Otopark
- Sigara içme alanları
- Resepsiyon
- Tekerlekli sandalye erişimine uygun değil
Yeme & İçme
- Barbekü
Otel Hakkında
Geoje bölgesindeki Hae and Dal Pension konaklamanızda Geoje Panorama Teleferiği ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Hallyeohaesang Milli Parkı ile 10 dakika mesafede olacaksınız. Bu apart daire Hakdong Mongdol Plajı ile 3,3 mi (5,3 km) ve Hammok Plajı ile 6 mi (9,7 km) mesafede.
Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 3 klimalı odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve mikrodalga fırın bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için LED televizyon, dijital TV kanalları ve ücretsiz kablosuz internet vardır.
Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Ücretsiz otopark vardır.
Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve barbekü ızgaraları bulunmaktadır.
Otel Koşulları
- İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
- Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
- Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
- Bu konaklama yerinde kredi kartları kabul edilmektedir; nakit kabul edilmez
- Konaklama yeri yöneticisi, konaklama yerinde karbonmonoksit dedektörü olup olmadığını bildirmemiştir; seyahat ederken yanınızda taşınabilir bir dedektör getirebilirsiniz.
- Konaklama yeri yöneticisi, konaklama yerinde bir duman dedektörü olup olmadığını belirtmemiştir
- Ekipman ücreti: günlük 15000 KRW
Yukarıdaki liste tüm bilgileri içermeyebilir. Ücretlere ve depozitolara vergi dâhil olmayabilir, ayrıca ücretler ve depozitolar değişebilir.
























