H2O Hotel






- Wi-Fi

- Ruifeng Gece Pazarı0.4 km
- Kaohsiung Stadyumu0.7 km
- Hanshin Arena Alışveriş Plazası0.8 km
- Wi-Fi
- Kuru Temizleme
- Garaj
- Toplantı Odaları
- Bahçe
- Lobide gazete
- Ziyafet Salonu
- Su sebili
- KahvaltıÜcretli
- Restoran
- Snack Bar
- Spor Salonu
H2O Hotel misafirlere Kaohsiung merkezinde, Ruifeng Turist Gece Pazarı ve Kaohsiung Stadyumu ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu lüks otel Liuhe Gece Pazarı ile 2,4 mi (3,9 km) ve Pier-2 Sanat Merkezi ile 4,1 mi (6,7 km) mesafede.
157 odada buzdolabı ve LCD televizyon mevcuttur. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz internet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo ve ayrı küvet ve duş ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları.
Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Otelde konferans merkezi ve toplantı odaları vardır.
Çin mutfağı alanında uzman olan 京悅軒 yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 3 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 06.30 ve 11 arasında ücretli self servis kahvaltı servisi yapılmaktadır.
Spor salonu gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve banket salonu sunulmaktadır.
Ruifeng Turist Gece Pazarı - 0,5 km / 0,3 mi
Kaohsiung Stadyumu - 0,8 km / 0,5 mi
Hanshin Arena Alışveriş Plazası - 0,8 km / 0,5 mi
Love River - 1,3 km / 0,8 mi
Heart of Love River - 1,3 km / 0,8 mi
Doğu Kapısı - 2 km / 1,2 mi
Kaohsiung Tıp Üniversitesi - 2,1 km / 1,3 mi
Güney Kapısı - 2,4 km / 1,5 mi
Lotus Pond - 2,4 km / 1,5 mi
Kaohsiung Güzel Sanatlar Müzesi - 2,5 km / 1,5 mi
Dragon Kaplan Kulesi - 2,7 km / 1,6 mi
Caishan Doğa Parkı - 2,7 km / 1,7 mi
Kaohsiung Şehri Doğu Kapısı Duvarı - 2,7 km / 1,7 mi
Spring and Autumn Pavillions - 2,9 km / 1,8 mi
Fudingjin Baoan Tapınağı - 3,1 km / 1,9 mi
En yakın havaalanları:
Kaohsiung (KHH-Kaohsiung Uluslararası) - 18,9 km / 11,8 mi
Tainan (TNN) - 41,8 km / 26 mi
H2O Hotel için önerilen havaalanı Kaohsiung (KHH-Kaohsiung Uluslararası).
- İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
- Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
- Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
- Bu konaklama yerinde kredi kartları, banka kartları ve nakit kabul edilmektedir
- Bu konaklama yerindeki güvenlik özellikleri arasında duman dedektörü ve güvenlik sistemi yer almaktadır
- Bu konaklama yerinde tarak, banyo lifi, tıraş bıçağı, tırnak törpüsü ve ayakkabı bezi gibi tek kullanımlık kişisel eşyalar sağlanmamaktadır.
- Kültürel normların ve misafir politikalarının ülkeye ve konaklama yerine göre farklılık gösterebileceğini lütfen unutmayın. Burada listelenen politikalar konaklama yeri tarafından sağlanmıştır.
- Self servis kahvaltı yetişkinler için yaklaşık olarak 900 TWD, çocuklar için 900 TWD ücret karşılığında servis edilmektedir
Yukarıdaki liste tüm bilgileri içermeyebilir. Ücretlere ve depozitolara vergi dâhil olmayabilir, ayrıca ücretler ve depozitolar değişebilir.
























