Fritiden Hotell & Kongress






- Teras
- Wi-Fi
- Otopark

- Ystad Feribot Terminali0.3 km
- Charlotte Berlins Müzesi0.3 km
- Ystad Limanı0.4 km
Odalar
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Teras
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Teras
Süit (Saint Tropez)
Süit (Milano)
Süit (Palma)
Family Dört Kişilik Oda
Yorumlar
Otel Özellikleri
Oda Özellikleri
- Teras
- Havlu değişimi (istek üzerine)
Yeme & İçme
- Restoran
- Açık büfe kahvaltı
- Su sebili
- Ziyafet Salonu
- Vejetaryen kahvaltı
- Vegan menü seçenekleri mevcut
Genel Özellikler
- Wi-Fi
- OtoparkÜcretli
- 24 saat açık resepsiyon
- Bisiklet kiralama
- Bisiklet park yeri
- Kuru Temizleme
Spor & Eğlence
- Langırt
- Oyunlar
- Suya giden yürüyüş yolu
Otel Hakkında
Fritiden Hotell & Kongress misafirlere Ystad merkezinde, Charlotte Berlins Müzesi ve Ystad Feribot Terminali ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu spa otel Stortorget ile 0,5 mi (0,7 km) ve Ystad Tiyatrosu ile 0,5 mi (0,7 km) mesafede.
Misafirler için düz ekran televizyon olan 71 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz internet vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.
Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ystad bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1076 ayak kare alanda konferans alanı ve 6 toplantı odası sunmaktadır. (ücretli) otopark vardır.
İtalyan mutfağı sevenler için Trampolino restoranı bahçe manzarasına nazır yemek servisi sunuyor. Ayrıca isteyenler için 24 saat oda servisi mevcut. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 2 bar/dinlenme salonu ideal. Misafirlere her gün 7 ve 10.30 arasında ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.
Misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve lobide şömine vardır.
Otel Koşulları
- İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
- Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
- Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
- Misafirlerin otelde otopark rezervasyonu için bu konaklama yeriyle önceden iletişime geçmesi gerekir
- Bu konaklama yerinde kredi kartları ve banka kartları kabul edilmektedir; nakit kabul edilmez
- Bu konaklama yerindeki güvenlik özellikleri arasında yangın söndürücü yer almaktadır
- Valesiz otopark ücreti: günlük 100 SEK (giriş/çıkış ayrıcalıkları)
- Beşik (bebek yatağı) ücreti: gecelik 195.0 SEK.
- İlave yatak ücreti: gecelik 295 SEK.
Yukarıdaki liste tüm bilgileri içermeyebilir. Ücretlere ve depozitolara vergi dâhil olmayabilir, ayrıca ücretler ve depozitolar değişebilir.



































































