Otelin sunduğu tüm olanak ve hizmetler
Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için açık havuz, sauna ve spor salonu mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve banket salonu vardır.
Otelde yemek servisi yapan 2 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 4 bar/dinlenme salonu ideal. Misafirlere her gün 7 ve 11 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.
Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Otelde konferans alanı ve 7 toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.
Uzaklıklar en yakın 0.1 mil ve kilometre değerine yuvarlanarak gösterilmektedir.
South Bank Park Alanı - 0,1 km / 0,1 mi
Streets Plajı - 0,4 km / 0,2 mi
Queensland Çocuk Hastanesi - 0,5 km / 0,3 mi
Queensland Konservatuarı - 0,5 km / 0,3 mi
Kangaroo Point Falezleri - 0,6 km / 0,4 mi
Mater Private Hospital Brisbane özel hastanesi - 0,6 km / 0,4 mi
Brisbane Kongre ve Fuar Merkezi - 0,8 km / 0,5 mi
Wheel of Brisbane dev dönme dolabı - 0,8 km / 0,5 mi
Queensland Gösteri Sanatları Merkezi - 0,9 km / 0,5 mi
Queensland Teknoloji Üniversitesi - 1 km / 0,6 mi
Queensland Müzesi - 1,1 km / 0,7 mi
Queensland Kültür Merkezi - 1,1 km / 0,7 mi
Riverstage - 1,1 km / 0,7 mi
Queensland Sanat Galerisi - 1,2 km / 0,7 mi
Brisbane City Botanik Bahçeleri - 1,3 km / 0,8 mi
Tercih edilen havaalanı Emporium Hotel South Bank Brisbane Havalimanı (BNE) - 20,1 km / 12,5 mi mesafede
Yukarıdaki liste tüm bilgileri içermeyebilir. Ücretlere ve depozitolara vergi dâhil olmayabilir, ayrıca ücretler ve depozitolar değişebilir.
Sizden konaklama yerinde şu ücretleri ödemeniz istenecektir. Ücretlere geçerli vergiler dâhil olabilir:
Konaklama yerinin bize bildirdiği tüm ücretleri dâhil ettik.
Belirtilen depozito, Poolside Cabana Suite, Exquisite Suite ve Emporium Suite rezervasyonları için geçerlidir. Genel depozito, Suite, 1 King Bed (Vista), Twin Room, 2 Single Beds (Suite - Vista), Suite, 1 King Bed, River View ve Premium Studio Suite, 1 King Bed, River View (Kat 12 ve Üzeri) için yapılan rezervasyonlarda konaklama başına 250 Avustralya dolarıdır.18 yaş ve üzeri misafirler checkin işlemlerini yapabilir.
Bu tesis için çocuk bilgisi bulunmamaktadır
Evcil hayvan kabul edilmez
Odalarda sigara içilmez