El Prince Guest House






- Havaalanı Transferi
- Wi-Fi
- Teras

- Kitchener Adası0.4 km
- Elephantine Adası0.6 km
- Başmelek Mikail'in Kıpti Ortodoks Katedrali0.9 km
- Havaalanı TransferiÜcretli
- Wi-Fi
- Bagaj Saklama
- 24 saat açık resepsiyon
- SPA
- Sigara İçilmeyen Alan
- Teras
- Yemek ve su kapları
- Restoran
- Barbekü
- Snack Bar
Aswan bölgesindeki El Prince Guest House size Kitchener Adası yakınında ve Elephantine Island ile 13 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu plaj olan pansiyon Aswan Çarşısı ile 1,1 km (0,7 mi) ve Nubia Müzesi ile 1,3 km (0,8 mi) mesafede.
5 klimalı oda mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz internet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.
Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.
Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca pansiyonda 24 saat oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.
Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu pansiyonda ayrıca tur/bilet desteği, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.
Kitchener Adası - 0,1 km / 0,1 mi
Nile - 0,1 km / 0,1 mi
Elephantine Island - 1 km / 0,6 mi
Aswan Çarşısı - 1,7 km / 1,1 mi
Qubbet al-Hawa - 1,9 km / 1,2 mi
Western Quarry - 1,9 km / 1,2 mi
Nubia Müzesi - 2 km / 1,2 mi
Feryal Garden - 2 km / 1,2 mi
Fatimid Cemetery Main Entrance - 2 km / 1,3 mi
Bitmemiş Dikilitaş - 2,4 km / 1,5 mi
Tombs of the Nobles (Soylu Lahitleri) - 3,6 km / 2,2 mi
High Dam Anıtı - 16,8 km / 10,4 mi
Kalabsha Tapınağı - 17,4 km / 10,8 mi
Asvan Barajı - 17,7 km / 11 mi
Philae - 21,6 km / 13,4 mi
En yakın havaalanı Asvan (ASW-Asvan Uluslararası) - 17,8 km / 11 mi
- İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
- Olası ekstra harcamalar için giriş sırasında resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve nakit depozito gerekebilir
- Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
- Bu konaklama yerinde nakit kabul edilmektedir
- Havaalanı gidiş geliş servisi ücreti: oda başına (gidiş dönüş) 10.00 USD.
- Kat hizmetleri ücreti: konaklama başına 5.00 USD.
Yukarıdaki liste tüm bilgileri içermeyebilir. Ücretlere ve depozitolara vergi dâhil olmayabilir, ayrıca ücretler ve depozitolar değişebilir.













