Del Mar Home Stay and Cafe






- Havaalanı Transferi
- Wi-Fi
- Otopark
- Teras

- Riung Balıkçı Limanı0.5 km
- Riung Katolik Kilisesi0.6 km
- Red Lakes36.4 km
- Havaalanı TransferiÜcretli
- Wi-Fi
- Otopark
- Kuru Temizleme
- Yakınlarda balık tutma
- Bagaj Saklama
- KahvaltıÜcretli
- Restoran
- Teras
- Yakınlarda motorlu tekne gezintisi
- yakınlarda şnorkelle dalış imkanı
- Yakınlarda tekne turu
Del Mar Home Stay and Cafe konaklamanızda Riung bölgesinde, milli parkta, Riung Balıkçı Limanı ve Riung Katolik Kilisesi ile 10 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız.
10 klimalı oda mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Odada ücretsiz kablosuz internet vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.
Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.
Del Mar Home Stay and Cafe misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 7 ve 10 arasında ücretli kahvaltı servisi yapılmaktadır.
Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.
Riung Balıkçı Limanı - 0,6 km / 0,4 mi
Riung Katolik Kilisesi - 0,7 km / 0,4 mi
- İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
- Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
- Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
- Bu konaklama yerinde kredi kartları kabul edilmektedir
- Havaalanı gidiş geliş servisi ücreti: araç başına (tek yön) 1000000 IDR.
Yukarıdaki liste tüm bilgileri içermeyebilir. Ücretlere ve depozitolara vergi dâhil olmayabilir, ayrıca ücretler ve depozitolar değişebilir.





































