De Hoop Vlei Cottages






- Wi-Fi
- Açık Havuz
- Otopark

- De Hoop Marsh0.4 km
- Koppie Alleen Plajı8.1 km
- De Hoop Kumluk Arazisi10.0 km
Odalar
Kır Evi (Fish Eagle)
Kır Evi (Pelican)
Kır Evi (Hoepoe)
Yorumlar
Otel Özellikleri
Genel Özellikler
- Wi-Fi
- Açık Havuz
- Otopark
- Kuru Temizleme
- Güvenli otopark
- Açık otopark
Spor & Eğlence
- Ateş Çukuru
- Yürüyüş/bisiklet parkurları
- Yakınlarda yürüyüş/bisiklet parkurları
Yeme & İçme
- KahvaltıÜcretli
- Restoran
- Barbekü
Otel Hakkında
De Hoop Vlei Cottages misafirlere Overberg bölgesinde, bölge parkında, Cape Floral Region Protected Areas ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve De Hoop Marsh ile yaya olarak 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon De Hoop Kumluk Arazisi ile 8,1 mi (13,1 km) ve Koppie Alleen Plajı ile 8,3 mi (13,4 km) mesafede.
Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 3 odada mutfak, buzdolabı ve fırınlar bulunmaktadır. Misafirlere masa ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.
Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.
De Hoop Vlei Cottages misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.
2 açık yüzme havuzu ile keyif sürün veya kiralık bisiklet dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanın. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, piknik alanı ve barbekü ızgaraları vardır.
Cape Floral Region Protected Areas - 0,1 km / 0,1 mi
De Hoop Marsh - 0,5 km / 0,3 mi
De Hoop Kumluk Arazisi - 13,1 km / 8,1 mi
Koppie Alleen Plajı - 13,4 km / 8,3 mi
De Hoop Whale Trail - 31,4 km / 19,5 mi
Roma Plajı - 49,9 km / 31 mi
Arniston Plajı - 50,3 km / 31,3 mi
Waenhuiskrans Doğa Koruma Alanı - 50,7 km / 31,5 mi
Kassiesbaai - 50,7 km / 31,5 mi
Otel Koşulları
- İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
- Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
- Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
- Vergi No. - 4390250753
- Bu konaklama yerinde kredi kartları, banka kartları ve nakit kabul edilmektedir
- Açık büfe kahvaltı yetişkinler için yaklaşık olarak 175 ZAR, çocuklar için 87.50 ZAR ücret karşılığında servis edilmektedir
- Yakacak odun ücreti: günlük 40 ZAR
Yukarıdaki liste tüm bilgileri içermeyebilir. Ücretlere ve depozitolara vergi dâhil olmayabilir, ayrıca ücretler ve depozitolar değişebilir.







