Otelin sunduğu tüm olanak ve hizmetler
08.00-10.00 Kahvaltı (Set Menü)
Costa Centro odalarına giriş saati 14.00'ten itibaren başlar. Odalardan çıkış saati ise en geç 12.00'dir. Tesise evcil hayvan kabul ediliyor. Evcil hayvanı ile konaklayacak misafirlerin; öncelikle Etstur acentelerine ya da çağrı merkezine başvurarak, tesisten onay alması gerekmektedir. Tesiste evcil hayvanların konaklayabileceği odalardaki müsaitlik durumuna göre tesisin onay vererek göndereceği evcil hayvan formunun, misafirin vereceği bilgiler doğrultusunda çağrı merkezi ya da acente yetkilisi tarafından doldurulması ve rezervasyon evrakı ile otele iletilmesi gerekmektedir. Tesiste hizmet veren açık alanların kullanımı mevsim koşullarına bağlı.
Aile odaları veya bazı özel odalar haricinde, diğer odalarda yapılacak 2+2 veya 3+1 konaklamalar, odada sıkışıklık yaratabilir ve verilen ilave yataklar sabit yatak konforunda olmayabilir.
Tesislerde verilen Oda Kahvaltı konaklamalar ise çıkış günü sabah kahvaltısı ile son bulur.
Konaklama yapılacak odanın, aile odası, süit oda (ve benzeri) gibi özel tip odalar olması halinde, konaklama yapacak misafirlerden herhangi birinin otelden erken ayrılması halinde ücret iadesi yapılmamaktadır.
Tesis, Bardakçı Halk Plajı'na 800 m mesafededir. Plajda şezlong ve şemsiye ücretli. Misafirler halk plajını kullanıyor. Plajda alınan tüm hizmetler ücretli.
Sabah kahvaltısı dışında alınacak yiyecekler ücretli. Tesis genelinde alınan tüm içecekler ücretli. A la carte restoran rezervasyonlu ve ücretli.
Bu tesis için çocuk bilgisi bulunmamaktadır
Evcil hayvan kabul edilmez
Odalarda sigara içilmez