Cha Cha Rooms

Petkovškovo nabrežje 35, Ljubljana
Genel Görünüm
32+
Öne Çıkan Özellikleri
  • Havaalanı Transferi
  • Wi-Fi
Haritada Göster
Bölgeyi Keşfet
  • Ljubljana Deneyler Evi0.1 km
  • Dragon Köprüsü0.1 km
  • Kasap Köprüsü0.1 km

Odalar

5

Tek Büyük Yataklı Oda, Özel Banyo

12 m2
2 kişilik
5

Tek Büyük Yataklı Oda

12 m2
2 kişilik
5

Üç Kişilik Oda

12 m2
3 kişilik
5

Tek Kişilik Oda (Castle View)

12 m2
1 kişilik
5

Comfort Dört Kişilik Oda

15 m2
4 kişilik
5

Superior Tek Büyük Yataklı Oda

12 m2
2 kişilik

Yorumlar

8.4/10
Çok İyi
Temizlik9
Personel ve servis8.6
İmkan ve özellikler7.8

Otel Özellikleri

Genel Özellikler

  • Havaalanı TransferiÜcretli
  • Wi-Fi
  • Bisiklet kiralama
  • Kuru Temizleme
  • Bagaj Saklama
  • Sigara İçilmeyen Alan

Spor & Eğlence

  • Yakınlarda dağ bisikleti sürme imkanı

Yeme & İçme

  • Otomat

Otel Hakkında

Ljubljana merkezindeki Cha Cha Rooms konaklamanızda Dragon Köprüsü ve Kasap Köprüsü sadece birkaç adım ötenizde olacak. Bu pansiyon Plečnik Anıtsal Kilidi ile 0,4 mi (0,7 km) ve Aziz Florian Kilisesi ile 0,6 mi (1 km) mesafede.

Misafirlerimiz için ısıtmalı zemin bulunan 12 odamız vardır. Odada ücretsiz kablosuz internet vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Misafirlerimiz için kiralık bisiklet, ücretsiz kablosuz İnternet ve otomatik satış makinesi bulunmaktadır.

Otel Koşulları

Giriş Saati
15:00
Çıkış Saati
10:00
Otel Koşulları
  • İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
  • Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
  • Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
  • Bu konaklama yerinde kredi kartları ve nakit kabul edilmektedir
  • Nakitsiz ödeme imkânı mevcuttur
  • Bu konaklama yerindeki güvenlik özellikleri arasında yangın söndürücü ve ilk yardım çantası yer almaktadır
Konaklama ve Oda Politikaları
Resepsiyon her gün 8 - 23 arasında açıktır. Giriş işlemleri konaklama yerinden ayrı bir yerde yapılmaktadır. Giriş yapmak için lütfen şuraya gidin: [H2O Hostel, Petkovškovo nabrežje 47].Konaklama yerine normal çalışma saatleri sonrasında varırsanız giriş işlemlerini alternatif bir yerde yaptırmanız gerekir: [H2O Hostel, Petkovškovo nabrežje 47]. Konaklama yerine saat 22 sonrasında varış yapacak misafirlerin önceden rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeriyle iletişime geçmesi gereklidir. Misafirlere, giriş talimatları varışlarından önceki 72 saat içinde e-posta yoluyla gönderilecektir. Resepsiyon sınırlı saatlerde hizmet vermektedir.Konaklama yeri tarafından sağlanan bilgiler, otomatik çeviri araçları kullanılarak çevrilmiş olabilir.
Ücretler ve Politikalar
  • Havaalanı gidiş geliş servisi ücreti: kişi başı (tek yön) 15 EUR.
  • Her çocuk için havaalanı ulaşım servisi ücreti: 15 EUR (tek yön).
  • Yakında ücretli otopark: günlük 24 EUR (755 fit mesafede)

Yukarıdaki liste tüm bilgileri içermeyebilir. Ücretlere ve depozitolara vergi dâhil olmayabilir, ayrıca ücretler ve depozitolar değişebilir.

Önemli Bilgiler

Bu otele ait önemli bilgiler ve kurallar.
Çocuklar
Bu tesis için çocuk bilgisi bulunmamaktadır
Evcil Hayvan
Evcil hayvan kabul edilmez
Sigara
Odalarda sigara içilmez
Minimum Yaş
Giriş için minimum yaş: 18