Boutique Hotel Dobrna






- Açık Havuz
- Otopark

- Dobrna Parkı0.2 km
- Dobrna Belediye Sarayı0.5 km
- Šmartinsko Gölü7.6 km
Odalar
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Premium Oda
Yorumlar
Otel Özellikleri
Genel Özellikler
- Açık Havuz
- Otopark
- Kuru Temizleme
- Bagaj Saklama
- Elektrikli bisiklet şarj istasyonu
- Toplantı Odaları
Yeme & İçme
- Restoran
- Çiftler/özel yemek alanı
Spor & Eğlence
- Spor Salonu
- yakınlarda bisiklet kiralama imkanı
- Yakınlarda yürüyüş/bisiklet parkurları
Oda Özellikleri
- Havlu değişimi (istek üzerine)
Plaj
- Şemsiye
Otel Hakkında
Boutique Hotel Dobrna konaklamanızda Dobrna bölgesinde, Šmartinsko Gölü ile 13 km (8,1 mi) ve Celje Ağaç Evi ile 23 km (14,3 mi) mesafede olacaksınız. Bu lüks otel Celje Kalesi ile 25,2 km (15,6 mi) ve Rogla Kayak Merkezi ile 39,4 km (24,5 mi) mesafede.
Misafirler için 13 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz internet vardır. Banyolarda duş kabini, saç kurutma makinesi ve bornoz vardır. Misafirlerimize masa, ücretsiz poşet çay/hazır kahve ve telefon ile ücretsiz uluslararası arama imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.
Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Bu otel etkinliklerde kullanılmak üzere 6 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.
Bu otel, 2 restoran ve 2 kahve dükkânı veya kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Oteldeki havuz kenarı barı misafirlere içecek servisi yapıyor.
Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz açık havuz, kapalı havuz ve sauna gibi eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde misafilere otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve bisiklet transfer aracı sunulmaktadır.
Otel Koşulları
- İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
- Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
- Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
- Bu konaklama yerinde kredi kartları ve nakit kabul edilmektedir
- Bu konaklama yerindeki güvenlik özellikleri arasında yangın söndürücü yer almaktadır
- Beşik (bebek yatağı) ücreti: günlük 10.0 EUR.
Yukarıdaki liste tüm bilgileri içermeyebilir. Ücretlere ve depozitolara vergi dâhil olmayabilir, ayrıca ücretler ve depozitolar değişebilir.














