Bei Pin B&B






- Havaalanı Transferi
- Wi-Fi
- Otopark

- Nan Wan Plajı1.2 km
- Houbihu Marinası2.6 km
- Houbihu Balıkçı Limanı2.9 km
- Havaalanı TransferiÜcretli
- Wi-Fi
- Otopark
- Yakınlarda balık tutma
- Resepsiyon
- Bagaj Saklama
- Yakınlarda at binme
- Yakınlarda paraşütle su sporu yapma imkanı
- Yakınlarda rüzgar sörfü yapma imkanı
- Yakınlarda yelkenliyle dolaşma imkanı
- Yakınlarda tüplü dalış imkanı
- yakınlarda şnorkelle dalış imkanı
Bei Pin B&B size Hengchun (Güney Plajı) bölgesinde, Kenting Ulusal Parkı ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Kenting Gece Pazarı ile 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Ulusal Deniz Biyolojisi Müzesi ve Akvaryumu ile 7,8 mi (12,5 km) ve Nan Wan Plajı ile 0,8 mi (1,3 km) mesafede.
Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 6 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz internet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere kahve/çay makinesi ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.
Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.
Misafirlerimiz için kiralık bisiklet, ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır. 200.00 km içinde çalışan (ücretli) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken yerlere ulaşmak çok kolay.
Nan Wan Plajı - 1,3 km / 0,8 mi
Kenting Ulusal Parkı - 1,9 km / 1,2 mi
Kenting Plajı - 3,9 km / 2,4 mi
Hengchun Eski Kent Güney Kapısı - 3,9 km / 2,4 mi
A Jia'nın Evi Film Seti - 4,1 km / 2,6 mi
Hengchun Gece Pazarı - 4,4 km / 2,7 mi
Kenting Stony Brook Doğa Çiftliği - 4,5 km / 2,8 mi
Hengchun Eski Sokağı - 4,6 km / 2,8 mi
Hengchun Eski Kent Doğu Kapısı - 4,7 km / 2,9 mi
Hengchun Guangning Tapınağı - 4,8 km / 3 mi
Hengchun Eski Kent Batı Kapısı - 4,8 km / 3 mi
Hengchun Eski Kent Kuzey Kapısı - 4,8 km / 3 mi
Kenting Gece Pazarı - 5,3 km / 3,3 mi
Guan Dağı - 5,4 km / 3,3 mi
Yanan Kayalar - 5,6 km / 3,5 mi
- İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
- Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
- Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
- Bu konaklama yerinde nakit kabul edilmektedir
- Bu konaklama yerinde tarak, banyo lifi, tıraş bıçağı, tırnak törpüsü ve ayakkabı bezi gibi tek kullanımlık kişisel eşyalar sağlanmamaktadır.
- Havaalanı gidiş geliş servisi ücreti: araç başına (tek yön) 2600 TWD.
- İlave yatak ücreti: günlük 500 TWD.
Yukarıdaki liste tüm bilgileri içermeyebilir. Ücretlere ve depozitolara vergi dâhil olmayabilir, ayrıca ücretler ve depozitolar değişebilir.





















