Avalon - WOWSTAY

4 Wahroonga Pl, Gold Coast (Altın Sahil)
Genel Görünüm
22+
Öne Çıkan Özellikleri
  • Açık Havuz
  • Otopark
Haritada Göster
Bölgeyi Keşfet
  • Cavill Avenue0.1 km
  • Slingshot0.2 km
  • Chevron Renaissance0.3 km

Odalar

19

Apart Daire, 2 Yatak Odası, Özel Banyo, Nehir Manzaralı

5 kişilik

Otel Özellikleri

Genel Özellikler

  • Açık Havuz
  • Otopark
  • Asansör
  • Hızlı giriş
  • Hızlı çıkış
  • Sigara İçilmeyen Alan

Spor & Eğlence

  • Spor Salonu

Otel Hakkında

Gold Coast (Surfers Paradise) bölgesindeki daire konaklamanızda Cavill Avenue sadece birkaç adım ötenizde, Surfers Paradise Plajı ise 8 dakikalık yürüme mesafesinde olacak. Bu apart daire Warner Bros. Film Dünyası ile 11,3 mi (18,2 km) ve Gold Coast Kongre ve Fuar Merkezi ile 2,2 mi (3,6 km) mesafede.

Bu ayrı ayrı dekore edilmiş dairede mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırın var. Size özel, balkon vardır. Keyifli vakit geçirmeniz için 24-inç düz ekran televizyon ve kablolu TV kanalları sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz internet var. Misafirlerin konforu için masa ve mikrodalga fırın sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve asansör mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve spor salonu bulunmaktadır.

Otel Koşulları

Giriş Saati
15:00
Çıkış Saati
10:00
Otel Koşulları
  • İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
  • Olası ekstra harcamalar için otele giriş sırasında, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı gerekebilir
  • Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
  • Otelde parti veya grup etkinlikleri yapılması kesinlikle yasaktır
  • Gürültüsüz misafir odaları garanti edilmez
  • Konaklama yeri yöneticisi, konaklama yerinde karbonmonoksit dedektörü olup olmadığını bildirmemiştir; seyahat ederken yanınızda taşınabilir bir dedektör getirebilirsiniz.
  • Konaklama yeri yöneticisi, konaklama yerinde bir duman dedektörü bulunduğunu belirtmiştir
  • Bu konaklama yerinde balkon, veranda ve teras gibi çocuklar için uygun olmayabilecek açık alanlar bulunmaktadır; herhangi bir endişeniz varsa varışınızdan önce konaklama yeriyle iletişime geçerek size uygun bir oda ayarlayıp ayarlayamayacaklarını teyit etmenizi öneririz
Konaklama ve Oda Politikaları
Bu konaklama yerinde resepsiyon bulunmamaktadır. Giriş işlemleri konaklama yerinden ayrı bir yerde yapılmaktadır. Giriş yapmak için lütfen şuraya gidin: [9 Ferny Avenue, Surfers Paradise].Giriş işlemleri için misafirlerin varıştan en az 72 saat önce rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yerini araması ve gerekli düzenlemeleri yaptırması gereklidir. Misafirlerin varıştan önce güvenli bağlantı yoluyla konaklama yeri ile online kayıt yaptırması gerekmektedir. Misafirlerden varıştan önce konaklama yerine fotoğraflı resmi kimlik fotokopisi sunmaları istenecektir. Misafirlerin giriş talimatları ve kilitli kasa bilgileri için konaklama yeriyle önceden irtibat kurması gereklidir. Misafirler özel girişi kullanarak kendi konaklama birimlerine girebilir. Misafirlere yardımcı olması için bir sanal resepsiyon sistemi mevcutturKonaklama yeri tarafından sağlanan bilgiler, otomatik çeviri araçları kullanılarak çevrilmiş olabilir.

Önemli Bilgiler

Bu otele ait önemli bilgiler ve kurallar.
Çocuklar
Bu tesis için çocuk bilgisi bulunmamaktadır
Evcil Hayvan
Evcil hayvan kabul edilmez
Sigara
Odalarda sigara içilmez
Minimum Yaş
Giriş için minimum yaş: 18