Auberge Atlas Tichka






- Wi-Fi
- Otopark

- Aksoual Dağı5.3 km
- Oukaimeden Kayak Merkezi8.3 km
- Toubkal Dağı8.5 km
Odalar
Tek Büyük Yataklı Oda
Üç Kişilik Oda
İki Ayrı Yataklı Oda (1)
İki Ayrı Yataklı Oda
Tek Kişilik Oda
Yorumlar
Otel Özellikleri
Genel Özellikler
- Wi-Fi
- Otopark
- 24 saat açık resepsiyon
- Sigara İçilmeyen Alan
- Günlük
Yeme & İçme
- Restoran
- Kontinental kahvaltı
- Kahvaltı
Otel Hakkında
Asni bölgesindeki Auberge Atlas Tichka konaklamanızda Toubkal Milli Parkı ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Imlil Şelalesi ile 6 dakika mesafede olacaksınız. Bu pansiyon Souk Hebdomadaire Ansi ile 10,1 mi (16,3 km) ve Kik Platosu ile 18,2 mi (29,3 km) mesafede.
Misafirler için düz ekran televizyon olan 4 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz internet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Günlük olarak oda/kat hizmeti sunulur, Ücretli portatif/ilave yatak istenebilir.
Ücretsiz otopark vardır.
Auberge Atlas Tichka misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 7 ve 11 arasında ücretsiz kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.
Otel Koşulları
- İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
- Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
- Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
- Yakında ücretli otopark: günlük 2 EUR
- İlave yatak ücreti: gecelik 6.0 EUR.
Yukarıdaki liste tüm bilgileri içermeyebilir. Ücretlere ve depozitolara vergi dâhil olmayabilir, ayrıca ücretler ve depozitolar değişebilir.











