Apartments Old Town Izola

3 Kažipotna ulica, Izola
Odalar
21+
Öne Çıkan Özellikleri
    Haritada Göster
    Bölgeyi Keşfet
    • Parenzana Müzesi0.1 km
    • Besenghi degli Ughi Sarayı0.1 km
    • Manzioli Evi0.1 km

    Odalar

    8

    Standard Stüdyo

    17 m2
    2 kişilik
    13

    Comfort Apart Daire

    55 m2
    6 kişilik

    Otel Özellikleri

    Genel Özellikler

    • Sokakta park yeri
    • Mülkten uzaklık (feet)
    • Mülkten uzaklık (metre)
    • Tekerlekli sandalye erişimine uygun değil
    • Erişilebilir servis aracı yok

    Otel Hakkında

    Izola şehrindeki Apartments Old Town Izola konaklamanızda Aziz Maurus'un Kilisesi ve Haliaetum Meryem Ana Kilisesi sadece birkaç adım ötenizde olacak. Bu apart daire Trieste Limanı ile 16,5 mi (26,6 km) ve Deniz Feneri Parkı ile 0,2 mi (0,3 km) mesafede.

    Misafirler için düz ekran televizyon olan 2 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz internet vardır. Misafirlerimize elektrikli su ısıtıcıları ve çamaşır makineleri gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

    Misafirler sanal resepsiyon gibi hizmetleri bulabilirler.

    Otel Koşulları

    Giriş Saati
    16:00
    Çıkış Saati
    10:00
    Otel Koşulları
    • İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
    • Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
    • Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
    • Bu konaklama yerinde kredi kartları ve banka kartları kabul edilmektedir; nakit kabul edilmez
    • Konaklama yeri yöneticisi, konaklama yerinde karbonmonoksit dedektörü olup olmadığını bildirmemiştir; seyahat ederken yanınızda taşınabilir bir dedektör getirebilirsiniz.
    • Konaklama yeri yöneticisi, konaklama yerinde bir duman dedektörü olup olmadığını belirtmemiştir
    Konaklama ve Oda Politikaları
    Bu konaklama yerinde resepsiyon bulunmamaktadır. Giriş işlemleri için misafirlerin varıştan en az 24 saat önce rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yerini araması ve gerekli düzenlemeleri yaptırması gereklidir. Misafirlerin varıştan önce güvenli bağlantı yoluyla konaklama yeri ile online kayıt yaptırması gerekmektedir. Misafirlerden varıştan önce konaklama yerine pasaport fotokopisi sunmaları istenecektir. Misafirlere, giriş talimatları ve anahtar alma talimatları varışlarından önceki 24 saat içinde e-posta yoluyla gönderilecektir. Konaklama yeri sahibi varışta misafirleri karşılayacaktır. Misafirlere yardımcı olması için bir sanal resepsiyon sistemi mevcutturKonaklama yeri tarafından sağlanan bilgiler, otomatik çeviri araçları kullanılarak çevrilmiş olabilir.
    Ücretler ve Politikalar
    • Yakında ücretli otopark: günlük 9 EUR (984 fit mesafede)

    Yukarıdaki liste tüm bilgileri içermeyebilir. Ücretlere ve depozitolara vergi dâhil olmayabilir, ayrıca ücretler ve depozitolar değişebilir.

    Önemli Bilgiler

    Bu otele ait önemli bilgiler ve kurallar.
    Çocuklar
    Bu tesis için çocuk bilgisi bulunmamaktadır
    Evcil Hayvan
    Evcil hayvan kabul edilmez
    Sigara
    Odalarda sigara içilmez