Active Hotel Rosat






- Havaalanı Transferi
- Teras
- Wi-Fi
- Engelli Dostu
- Otopark

- Dolomitler Jeoloji Müzesi0.2 km
- Stalimen - Gardonè Teleferiği1.8 km
- Giuseppe Dal Ben Kayakla Atlama Arenası1.9 km
Odalar
Doppia Energy
Tripla Energy
Basic Üç Kişilik Oda
Basic Tek Büyük Yataklı Oda
Tripla Active
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Quadrupla Active
Yorumlar
Otel Özellikleri
Genel Özellikler
- Havaalanı TransferiÜcretli
- Wi-Fi
- Engelli Dostu
- Otopark
- Bisiklet kiralama
- Bagaj Saklama
Spor & Eğlence
- Yakınlarda yürüyüş/bisiklet parkurları
Oda Özellikleri
- Teras
Yeme & İçme
- Snack Bar
- Restoran
- Kontinental kahvaltı
- Kahvaltı
Otel Hakkında
Predazzo şehrindeki Active Hotel Rosat, bölge parkında konumuyla sizi karşılıyor. Dolomit ve Fiemme Vadisi ise sadece birkaç adım ötenizde olacak. Bu otel QC Terme Dolomiti Kaplıcası ile 11 mi (17,7 km) ve Dolomitler Jeoloji Müzesi ile 0,4 mi (0,6 km) mesafede.
Misafirler için düz ekran televizyon olan 30 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz internet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, bide ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.
Misafirler için valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.
Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otel belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 07.30 ve 09.30 arasında ücretsiz kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.
Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için buhar odası ve kiralık bisiklet bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kayak dolabı vardır.
Otel Koşulları
- İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
- Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
- Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
- Misafirlerin beşik/bebek yatağı ve portatif/ilave yatak rezervasyonu için bu konaklama yeri ile önceden iletişime geçmesi gerekir
- Bu konaklama yerinde kredi kartları kabul edilmektedir
- Bu konaklama yerindeki güvenlik özellikleri arasında yangın söndürücü yer almaktadır
- Beşik (bebek yatağı) ücreti: günlük 10.0 EUR.
- İlave yatak ücreti: gecelik 50.00 EUR.
Yukarıdaki liste tüm bilgileri içermeyebilir. Ücretlere ve depozitolara vergi dâhil olmayabilir, ayrıca ücretler ve depozitolar değişebilir.


















