Targovishte - Altınoluk (Edremit, Balıkesir) Otobüs Bileti

turna.com

Targovishte - Altınoluk (Edremit, Balıkesir) Seyahat Bilgileri

En Ucuz Bilet Fiyatı

0,00 TL

En Kısa Sefer Süresi

0d

En Ucuz Ay

Kasım

Kampanyalar

Tümünü Gör

Targovishte Altınoluk (Edremit, Balıkesir) otobüs seyahati ile ilgili bilgiler

Targovishte şehirler arası otobüs kalkış-biniş noktaları şunlardır : Targovishte.

Altınoluk (Edremit, Balıkesir) şehirler arası otobüs varış-iniş terminalleri şunlardır: .

Şehir Merkezinden Eski Cuma (Targovishte) Otobüs Terminaline Ulaşım

Targovishte, bilinen adıyla Eski Cuma şehir merkezinde yer alan otobüs terminaline ulaşım oldukça kolaydır. Merkezi noktalardan yürüyüyerek çok kısa bir sürede Targovishte Otobüs Terminali’ne ulaşabilirsin. Türkiye’ye giden otobüsler bu terminalden kalkmaktadır.

Şehir merkezindeki birçok noktadan Targovishte Otobüs Terminali’ne gün boyu martruşkalar ile hesaplı ve hızlı bir şekilde ulaşabilirsin.

Targovishte şehir merkezinden dilediğin noktaya taksi çağırarak otobüs terminaline hızlı ve konforlu bir şekilde ulaşabilirsin.

Targovishte Havalimanı’ndan Targovishte Otobüs Terminali’ne ulaşım için terminal önünden kalkan ve şehrin hemen her noktasından geçen otobüslere binebilirsin. Havalimanından Targovishte Otobüs Terminali’ne otobüsle yolculuk süredi yaklaşık 30-35 dakikadır. Havalimanından otobüs terminaline taksi ve araç kiralama seçenekleriyle de ulaşabilirsin.

Altınoluk Otogarı'ndan Şehir Merkezine Ulaşım

Balıkesir’in Edremit ilçesinin gözde tatil beldesi Altınoluk’a ulaşım sağlamanın hesaplı ve konforlu yolu, otobüs yolculuğundan geçer. Tatilcilerin akın akın geldiği yaz aylarında, Altınoluk Otobüs Terminali’ne ek otobüs seferleri de düzenlenmektedir. Altınoluk merkezinde yer alan Altınoluk Otobüs Terminali’nden indikten sonra kısa bir yürüyüş ile Altınoluk merkezine ve plajlarına ulaşabilirsin. Altınoluk Otobüs Terminali’nden Edremit ilçe merkezine, Akçay, Ören, Ayvalık, Burhaniye gibi turistik beldelere ve Balıkesir şehir merkezine belediye otobüsleri, birlik minibüsleri, ve taksi seçenekleriyle ulaşabilirsin.

Altınoluk Otobüs Terminali’nin yer aldığı Karadut Caddesi ve yakınındaki Atatürk Caddesi’nden geçen belediye otobüslerine binerek Altınoluk içindeki Fevzi Çakmak Caddesi, Uğur Mumcu Parkı gibi birçok merkezi noktaya kısa sürede ulaşabilirsin. Altınoluk Otobüs Terminali’nden Haftanın her günü 07:30 ile 18:30 arası hizmet veren belediye otobüsleriyle Edremit ilçe merkezine ve Akçay’a ve Balıkesir şehir merkezine ulaşım sağlayabilirsin.

Belde içi, beldeler ve ilçeler arası ulaşımda tercih edilen birlik minibüsleri ile Altınoluk caddelerine, mahallelerine, Edremit ilçe merkezine, Akçay’a ve birçok beldeye hesaplı ve hızlı bir şekilde ulaşmak mümkün. Minibüsler Altınoluk Otobüs Terminali’nden kalkarak Altınoluk’un birçok noktasından geçer.

Altınoluk Otobüs Terminali’nden taksiye binerek Altınoluk içindeki her yere veya Altınoluk’a yakın beldelere 7/24 kolay bir şekilde ulaşabilirsin.

Diğer Seyahat Seçenekleri

Targovishte - Altınoluk (Edremit, Balıkesir) Otobüs Bileti İle İlgili Sorular