Piteşti şehirler arası otobüs kalkış-biniş noktaları şunlardır : Piteşti.
Havza şehirler arası otobüs varış-iniş terminalleri şunlardır: Havza.
Piteşti - Havza Otobüs Bileti
Fırsatları

Piteşti - Havza Seyahat Bilgileri
En Ucuz Bilet Fiyatı
0,00 TL
En Kısa Sefer Süresi
0d
En Ucuz Ay
Kasım
Kampanyalar
Tümünü GörHavza Otogarları
Piteşti Havza otobüs seyahati ile ilgili bilgiler
Şehir Merkezinden Piteşti Otogarı’na Ulaşım
يمكنك الوصول إلى محطات حافلات Piteşti ، القريبة من وسط مدينة Piteşti ، سيرًا على الأقدام أو عن طريق خيارات الحافلات أو سيارات الأجرة في وقت قصير. الخيار الأسرع والأكثر راحة للوصول إلى محطة الحافلات من Piteşti هو ركوب سيارة الأجرة. يمكنك الوصول بسهولة إلى محطات حافلات Piteşti عن طريق الاتصال بسيارة أجرة أو Uber إلى موقعك.
يمكنك الوصول إلى محطة حافلات Piteşti من بوخارست ، عاصمة رومانيا ، في غضون ساعة ونصف إلى ساعتين مع خيارات مثل تأجير الحافلات والقطارات والسيارات. أسهل طريقة للوصول إلى محطة حافلات Piteşti من المدن المحيطة مثل Craiova و Piatra و Mangalia هي بالقطار. بعد الوصول إلى محطة حافلات Piteşti بالقطار ، يمكنك الوصول إلى محطة حافلات Piteşti سيرًا على الأقدام أو بسيارة أجرة.
يمكنك الوصول إلى محطة حافلات Piteşti من مطار بوخارست أوتوبيني عن طريق الاتصال بالحافلة أو بالقطار أو عن طريق الاختيار من بين خيارات تأجير السيارات. تستغرق الرحلة من المطار إلى محطة حافلات Piteşti 1.5-2 ساعة ، اعتمادًا على وسيلة النقل.
Havza Otogarı'ndan Şehir Merkezine Ulaşım
Havza, Samsun’un önemli ilçelerinden biri olarak, hem tarihi kaplıcaları hem de doğal güzellikleri ile tanınıyor. Havza Otogarı, şehir merkezine yaklaşık 1.5 kilometre mesafede yer alıyor. Yürüyerek ilçe merkezine ulaşmak isteyenler için bu yürüyüş yaklaşık 15-20 dakika sürüyor. Yürüyüş sırasında ilçenin sakin ve yeşil doğasının tadını çıkarma olanağı bulunuyor. Özellikle tarihi kaplıca bölgesine ulaşmak için bu kısa yürüyüş oldukça keyifli bir seçenek oluyor.
Otogarda hazır bulunan taksilerle şehir merkezine kısa sürede ulaşım sağlanabiliyor. Taksiyle ilçe merkezine gitmek 5 ila 10 dakika kadar sürüyor ve ücret genellikle 60-80 TL arasında değişiyor.
Havza’da toplu taşıma kullanmayı tercih edenler için otogardan kalkan minibüsler de oldukça kullanışlı bir alternatif oluyor. Minibüsler, ilçe merkezine ve Mehmetçelebi Mahallesi, Yenimescit Mahallesi gibi çevre mahallelere düzenli olarak sefer yapıyor. Minibüsler sabahın erken saatlerinden akşam geç saatlere kadar hizmet veriyor. 24/B, T4, E4 ve E5 otobüs hatları da otogar çevresinden şehrin farklı bölgelerine ulaşım imkanı sağlıyor.
Havza, Samsun ve çevre ilçelere olan ulaşım ağının da merkezinde yer alıyor. Otogardan Samsun’a minibüsle ulaşım yaklaşık 1 saat sürerken, Merzifon’a olan yolculuk 45 dakika kadar sürüyor.




















