Kapitan Andreevo - Giresun Otobüs Bileti

turna.com

Kapitan Andreevo - Giresun Seyahat Bilgileri

En Ucuz Bilet Fiyatı

0,00 TL

En Kısa Sefer Süresi

0d

En Ucuz Ay

Kasım

Kampanyalar

Tümünü Gör

Kapitan Andreevo Giresun otobüs seyahati ile ilgili bilgiler

Kapitan Andreevo şehirler arası otobüs kalkış-biniş noktaları şunlardır : Kapitan Andreevo.

Giresun şehirler arası otobüs varış-iniş terminalleri şunlardır: Alucra, Bulancak, Çamoluk, Yılgın (Tirebolu, Giresun), Yağlıdere, Tirebolu, Şebinkarahisar, Piraziz, Keşap, Güce, Görele, Giresun, Eynesil, Espiye, Duroğlu (Giresun), Doğankent, Dereli, Çanakçı, Doğancı (Tirebolu, Giresun), Çavuşlu (Görele, Giresun) ve Üçtepe (Yağlıdere, Giresun).

Şehir Merkezinden Kapitan Andreevo Otogarı’na Ulaşım

Kapitan Andreevo otogarına ulaşım, şehir merkezinden oldukça kolaydır. Şehir içi ulaşımda sağlanan çeşitli seçenekler sayesinde otogara gitmek için dolmuş, taksi veya özel araç tercih edilebilir.

Şehir merkezinden Kapitan Andreevo Otogarı’na dolmuşlar sık sık hareket eder. Farklı noktalardan kalkan bu dolmuşlar, otogara ulaşım için hızlı ve ekonomik bir alternatif sunar.

Taksi, şehir merkezi ile otogar arasındaki mesafeyi hızlı ve konforlu bir şekilde kat etmenin bir yoludur. Şehir merkezinde taksi bulmak oldukça kolaydır ve otogara ulaşım için pratik bir seçenek olarak tercih edilebilir. Taksi ile otogara ulaşım süresi genellikle 15-20 dakika civarındadır ve taksi ücretleri 20-30 Euro arasında değişir.

Eğer bir araç kiralanmışsa ya da özel aracınız varsa, otogara araçla gitmek de bir seçenek sunar. Şehir merkezi ile otogar arasındaki mesafe kısa olduğundan bu yöntem de oldukça pratik olabilir.

Giresun Otogarından Şehir Merkezine Ulaşım

Giresun Otogarı’ndan 3 kilometre uzaklıktaki şehir merkezine ulaşım için çok sayıda seçenek vardır. Otobüs firmalarının ücretsiz yolcu servisi, belediye otobüsü, minibüs ve taksi ile otogardan Giresun şehir merkezine çok kısa sürede ulaşım sağlanabilmektedir.

Giresun Otogarı’nda hizmet gösteren birçok otobüs firmasına ait ücretsiz yolcu servisi hizmeti bulunuyor. Firma yolcularının şehir merkezine ulaşımını sağlayan servisler otogardan 30 dakikada bir kalkıyor. Giresun otobüs bileti satın aldığın otobüs firması ile iletişime geçerek servis hizmeti hakkında detaylı bilgi alabilirsin.

Terminal durağından geçen ve Giresun şehir merkezine giden 1 ve 2 numaralı otobüsler ile şehir merkezine kolayca ulaşabilirsin. Bu hatlar, haftanın her günü 07.15-18.15 saatleri arasında hizmet veriyor.

Giresun Otogarı’ndan Giresun Üniversitesi’ne gitmek için otogar önünden kalkan ve üniversite güzergahına giden belediye otobüslerine veya minibüslere binebilirsin.

Giresun Otogarı önünden kalkan minibüslerle şehir merkezine, Tirebolu, Görele, Dereli gibi Giresun ilçelerine ve beldelerine. Yakın mesafede bulunan Trabzon ve Ordu şehirlerine kolayca ulaşmak mümkün. Sık aralıklarla ve gün boyu çalışan minibüsler, hem hızlı hem de ekonomik bir ulaşım seçeneğidir. Giresun Otogarı’ndan şehir merkezine minibüsle 15 dakika içinde ulaşabilirsin.

Giresun şehir merkezine gitmek için toplu taşımaya binmeyi tercih etmiyorsan otogarda yer alan ve haftanın her günü 24 saat çalışan taksi durağından taksiye binebilirsin. Hızlı ve konforlu bir taksi yolculuğu ile yaklaşık 10 dakikada Giresun şehir merkezine ulaşabilirsin. Otogar ile şehir merkezi arası mesafe kısa olduğu için taksi ücreti uygundur.

Diğer Seyahat Seçenekleri

Kapitan Andreevo - Giresun Otobüs Bileti İle İlgili Sorular