Kapitan Andreevo şehirler arası otobüs kalkış-biniş noktaları şunlardır : Kapitan Andreevo.
Gaziantep şehirler arası otobüs varış-iniş terminalleri şunlardır: Yavuzeli, Şehitkamil, Şahinbey, Oğuzeli, Nurdağı, Karkamış, İslahiye, Gaziantep, Araban, Altınüzüm (İslahiye, Gaziantep), Kömürler (Nurdağı, Gaziantep) ve Gaziantep Adliye Sarayı (Şehitkamil, Gaziantep).
Kapitan Andreevo - Gaziantep Otobüs Bileti
Fırsatları

Kapitan Andreevo - Gaziantep Seyahat Bilgileri
En Ucuz Bilet Fiyatı
0,00 TL
En Kısa Sefer Süresi
0d
En Ucuz Ay
Kasım
Kampanyalar
Tümünü GörGaziantep Otogarları
Kapitan Andreevo Gaziantep otobüs seyahati ile ilgili bilgiler
Şehir Merkezinden Kapitan Andreevo Otogarı’na Ulaşım
Kapitan Andreevo otogarına ulaşım, şehir merkezinden oldukça kolaydır. Şehir içi ulaşımda sağlanan çeşitli seçenekler sayesinde otogara gitmek için dolmuş, taksi veya özel araç tercih edilebilir.
Şehir merkezinden Kapitan Andreevo Otogarı’na dolmuşlar sık sık hareket eder. Farklı noktalardan kalkan bu dolmuşlar, otogara ulaşım için hızlı ve ekonomik bir alternatif sunar.
Taksi, şehir merkezi ile otogar arasındaki mesafeyi hızlı ve konforlu bir şekilde kat etmenin bir yoludur. Şehir merkezinde taksi bulmak oldukça kolaydır ve otogara ulaşım için pratik bir seçenek olarak tercih edilebilir. Taksi ile otogara ulaşım süresi genellikle 15-20 dakika civarındadır ve taksi ücretleri 20-30 Euro arasında değişir.
Eğer bir araç kiralanmışsa ya da özel aracınız varsa, otogara araçla gitmek de bir seçenek sunar. Şehir merkezi ile otogar arasındaki mesafe kısa olduğundan bu yöntem de oldukça pratik olabilir.
Gaziantep Otogarından Şehir Merkezine Ulaşım
Gaziantep’in Şehitkamil ilçesinde yer alan Gaziantep Otogarı’ndan 6 kilometre uzaklıktaki şehir merkezine gitmek için birçok ulaşım alternatifi mevcuttur. Toplu taşıma, taksi ve özel araç ile 10-12 dakikada şehir merkezine ulaşım sağlanmaktadır.
Gaziantep Otogarı’ndan şehir merkezine gitmek için en çok tercih edilen ulaşım aracı belediye otobüsüdür. Otogar kalkışlı şehir merkezine ve çevre ilçelere giden otobüs hatlarını şöyle sıralayabiliriz: M01 Otogar - Kayaönü - Mavikent, M02 Otogar - Yeditepe, M06 Otogar - Yeni Çocuk Hastanesi, M09 Otogar - İpekevler, M15 Otogar - Narlıtepe, M16 Otogar - Mavikent, M15-1 Otogar - Güzelvadi. Belediye otobüsü ile şehir merkezine gitmek için Gaziantep Kart satış noktasından Gaziantep Kart satın almak veya Gaziantep Kart uygulamasını telefona indirip karta online bakiye yüklemek gerekiyor.
Gaziantep Otogarı’ndan kalkan belediye otobüsleriyle tramvaya aktarma yaparak İbn-i Sina - Gar, Adliye - Burç Kavşağı, Adliye - Gar istikametinde düzenlenen seferlerle şehir içinde yolculuk yapılabilir. Gaziantep Kart ile tramvaya aktarma yapılabilmektedir. Güncel güzergah bilgileri için Gaziantep Ulaşım web sitesini ziyaret edebilirsin.
Gaziantep Otogarı’ndan Gaziantep Havalimanı’na gitmek için otogardan da kalkışlı Havaş Servisleri kullanılabilir. Otogardan havalimanına sefer süresi 1 saattir. Güncel bilet fiyatları için Havaş’ın web sitesini ziyaret edebilirsin.
Gaziantep Otogarı’ndan şehir merkezine rahat ve hızlı bir şekilde ulaşmak için taksi ile ulaşım tercih edilebilir. Mesafe uzun olmadığı için şehir merkezine taksimetre ücreti oldukça uygundur.




















