Giresun şehirler arası otobüs kalkış-biniş noktaları şunlardır : Alucra, Bulancak, Çamoluk, Yılgın (Tirebolu, Giresun), Yağlıdere, Tirebolu, Şebinkarahisar, Piraziz, Keşap, Güce, Görele, Giresun, Eynesil, Espiye, Duroğlu (Giresun), Doğankent, Dereli, Çanakçı, Doğancı (Tirebolu, Giresun), Çavuşlu (Görele, Giresun) ve Üçtepe (Yağlıdere, Giresun).
Targovishte şehirler arası otobüs varış-iniş terminalleri şunlardır: Targovishte.
Giresun - Targovishte Otobüs Bileti
Fırsatları

Giresun - Targovishte Seyahat Bilgileri
En Ucuz Bilet Fiyatı
0,00 TL
En Kısa Sefer Süresi
0d
En Ucuz Ay
Kasım
Kampanyalar
Tümünü GörGiresun Otogarları
Giresun Targovishte otobüs seyahati ile ilgili bilgiler
Şehir Merkezinden Giresun Otogarı’na Ulaşım
Giresun merkezden otogara ulaşım için birçok alternatif mevcut. Otobüs firmalarının ücretsiz yolcu servisi, belediye otobüsü, minibüs ve taksi ile 3 kilometre uzaklıkta yer alan Giresun Otogarı’na kolay bir şekilde ulaşabilirsin.
Otobüs firmalarının şehir merkezindeki bilet satış ofisleri önünden yarım saatte bir kalkan ücretsiz otogar servisleri ile Giresun Otogarı’na ulaşabilirsin. Servisler, otobüs firmalarının biletli yolcularına mahsustur. Otobüs bileti satın aldığın firma ile iletişime geçerek servis saatleri ve servis kalkış noktaları hakkında bilgi alabilirsin.
Şehir merkezindeki duraklardan her gün 07.15-18.15 saatleri arasında, sık aralıklarla hizmet veren 1 ve 2 numaralı belediye otobüsleri ile Giresun Otogarı’na 15-20 dakikada ulaşım sağlayabilirsin. Şehir merkezindeki kart satış ve dolum noktalarından Giresun Kart satın alarak belediye otobüslerine binebilirsin.
Giresun şehir merkezinden otogara gitmek için bir diğer ulaşım alternatifi ise minibüstür. Şehir merkezinden ve Giresun’un Görele, Tirebolu, Dereli gibi birçok ilçesinden ve beldesinden Giresun Otogarı’na minibüsle direkt ve aktarmalı olarak ulaşabilirsin. Şehir merkezi ile otogar arası minibüs yolculuğu 15 dakika sürmektedir.
Giresun şehir merkezindeki taksi duraklarından taksi çağırarak otogara hızlı ve konforlu bir şekilde ulaşabilirsin. Giresun taksi duraklarının bilgilerine web’den ulaşabilirsin.
Eski Cuma (Targovishte) Otobüs Terminali’nden Şehir Merkezine Ulaşım
Eski Cuma olarak bilinen Targovishte’ye Türkiye’nin birçok şehrinde otobüs seferleri düzenlenmektedir. Targovishte’ye otobüs yolculuğunun son durağı, Nikola Marinov Bulvarı’nda yer alan Targovishte Otobüs Terminali’dir. Şehrin tek otobüs terminali olan ve buradan birçok şehre otobüs seferleri düzenlenen Targovishte Otobüs Terminali, şehrin merkezinde yer alır. Terminalden Targovishte şehir merkezine toplu taşıma kullanmadan, yürüyerek ulaşmak mümkün.
Terminalden kalkan şehirlerarası otobüsler ile Bulgaristan’ın Sofya, Ragzard, Varna, Dobri, Shumen şehirlerine ulaşım sağlayabilirsin.
Şehir içi ulaşımda yaygın olarak kullanılan martruşka minibüsler ile şehrin birçok noktasına kolay ve hesaplı bir şekilde ulaşım sağlanabilmektedir. Martruşkalar günün belirli saatlerinde çalıştığı için sabah erken saatlerde ve gece geç saatlerde ulaşım için taksileri kullanabilirsin. Taksiye binmeden önce taksici ile ücret konusunda pazarlık yapmanı ve belirli bir tutarda anlaşmanı öneririz.
Otobüs terminalinden yaklaşık 13 kilometre uzaklıkta yer alan Targovishte Havalimanı’na gitmek için şehir merkezinden kalkan otobüslere binebilirsin. Şehir merkezi ile Targovishte Havalimanı, otobüsle yolculuk süresi 30-35 dakikadır. Terminalden havalimanına gitmek isteyen diğer yolcular ile paylaşımlı olarak taksiye binerek ulaşımını hızlı ve hesaplı hale getirebilirsin. Şehir merkezinden Targovishte Havalimanı’na
Eski Cuma’ya gelmişken buraları mutlaka görmelisin: Eski Cuma Tarih Müzesi, Borovo Oki Gölü, Nikola Marinov Sanat Galerisi, Misionis, Boaza Şelalesi, Eski Cuma Etnografya Müzesi.




















