Aytos şehirler arası otobüs kalkış-biniş noktaları şunlardır : Aytos.
Biga şehirler arası otobüs varış-iniş terminalleri şunlardır: Biga.
Aytos - Biga Otobüs Bileti
Fırsatları

Aytos - Biga Seyahat Bilgileri
En Ucuz Bilet Fiyatı
0,00 TL
En Kısa Sefer Süresi
0d
En Ucuz Ay
Kasım
Kampanyalar
Tümünü GörBiga Otogarları
Aytos Biga otobüs seyahati ile ilgili bilgiler
Şehir Merkezinden Aytos Otobüs Terminali’ne Ulaşım
Şehir merkezinde yer alan Aytos Otobüs Terminali, kısa bir yürüyüş mesafesindedir. İlçe merkezi ve yakın çevreden Aytos Otobüs Terminali’ne ulaşım için martruşka ve taksi seçeneklerini de değerlendirebilirsin. Şehir içi ulaşımda mesafe fazla olmadığından dolayı her iki ulaşım seçeneği de hesaplı olacaktır.
İlçenin birçok noktasından Aytos ilçe merkezine ve Aytos Otobüs Terminali’ne martruşka olarak bilinen minibüsler ile ulaşım imkanı vardır. Martruşkalar haftanın her günü, geç saatlere kadar hizmet vermektedir. Terminal istikametine giden martruşkalara binerek Aytos Otobüs Terminali’ne kısa sürede ulaşabilirsin.
İlçenin herhangi bir noktasından taksiye binerek veya bulunduğun yere taksi çağırarak Aytos Otobüs Terminali’ne dilediğin zaman kolayca ve konforlu bir şekilde ulaşabilirsin. Taksiye binmeden önce taksici ile ücret konusunda teyitleşmeni öneririz.
Burgaz Havalimanı’ndan sadece 34 kilometre uzaklıktaki Aytos Otobüs Terminali’ne hızlı ulaşım için taksi ve araç kiralama seçeneklerini değerlendirebilirsin. Havalimanından Aytos Otobüs Terminali’ne toplu taşıma ile gitmek istiyorsan Burgaz Havalimanı terminali önünden belirli aralıklarla kalkan otobüslere binerek Burgaz şehir merkezi, Aytos ilçe merkezi aktarmalı olarak Aytos Otobüs Terminali’ne ulaşabilirsin.
Biga Otogarı’ndan Şehir Merkezine Ulaşım
Türkiye’nin en eşsiz şehirlerinden biri olan Çanakkale’ye balı Biga ilçesi, hemen her noktadan kolayca ulaşılabilir olması ile de biliniyor. Çanakkale merkeze yalnızca 10 kilometre mesafede konumlanan Biga Otogarı’ndan, merkeze ulaşım için çeşitli seçenekler bulunuyor. Bu seçenekler arasında dolmuş, taksi ve toplu taşıma öne çıkıyor.
Biga Otogarı’ndan Çanakkale şehir merkezine sıklıkla dolmuş seferleri düzenleniyor. Otogarın önünden kalkan bu araçlar, merkeze ulaşım için pratik bir çözüm sunuyor. Dolmuş ile şehir merkezine yapılan yolculuk yaklaşık 10-15 dakika sürüyor.
Daha hızlı ve konforlu bir yolculuk için Biga Otogarı’ndan şehir merkezine hareket eden taksiler tercih edilebilir. Taksi ile yapılan yolculuk yaklaşık 10-15 dakika sürüyor. Taksi ücretleri ise 50 ila 100 TL arasında değişiyor.
Çanakkale Büyükşehir Belediyesi’ne ait otobüsler ile de şehir merkezine ulaşmak oldukça kolaydır. Düzenli aralıklarla hem otogardan şehir merkezine, hem de şehir merkezinden otogara seferler düzenlenir.
Toplu taşımayı tercih edecek yolcuların, bir Çanakkale Kart sahibi olması gerekiyor.




















