Affittacamere Bellavista

Via Anacarsi Nardi 1
Ana resim
58+
Öne Çıkan Özellikleri
  • Wi-Fi
Haritada Göster
Bölgeyi Keşfet
  • Piazza Garibaldi Meydanı0.1 km
  • Amadeo Lia Müzesi0.2 km
  • Nostra Signora della Neve Kilisesi0.2 km
Odalar
29
Deluxe Oda, Mutfak
19 m2
3 kişilik
14
Basic Tek Büyük Yataklı Oda (Blu)
18 m2
3 kişilik
11
Standard Tek Büyük Yataklı Oda (Grigia)
19 m2
3 kişilik
Yorumlar
8/10
Çok İyi
2 doğrulanmış yorum
Temizlik9
Personel ve servis8
3/2 yorum gösteriliyor
Cihat Murat
7 Nis 2025
8/10 Çok İyi
hotels.com
Otel değil, eski bir apartman dairesinin çatı katını restore edip pazarlıyorlar
Verified traveler
17 Ağu 2024
2/10 Yetersiz
hotels.com
Very disappointed, the woman that on the phone whom I talked was very rude, not polite, not helpful. The location wasn’t safe. It was very scary. There is no light, we used our phone flashlights to see the around. Check-in wasn’t easy. The lady told us to ring the bell and the door would be opened by her but she tried many times but she couldn’t. It is impossible to find a parking place around the area. You climb the stairs to get to the building and once you reach the building there is no elevator. You must take your luggages by yourself to the apartment too. And also in the apartments, there are more stairs which are very dangerous, there is no balustrade. If you need to use the bathroom at night, you must be very careful since the bedroom and bathroom are in different floors. You must use those stairs to go to the bathroom. And since the apartment is at the roof it was very hot during the day and the night even the AC is on like non-stop. You can not sleep since you can not breath inside. Overall, the building is horrible and very dirty when you get inside you want to get out of the building. The apartment is renovated and seems clean. Even though there are hairs in the bed and the coffee and biscuits that they serve in the room are old!!
Tüm yorumları göster
Otel Özellikleri
Genel Özellikler
  • Wi-Fi
  • Üst katlara yalnızca merdivenle erişim
  • Sigara İçilmeyen Alan
  • resepsiyonda emanet kasası
  • Tekerlekli sandalye erişimine uygun değil
  • Bagaj Saklama
Otel Hakkında

Affittacamere Bellavista size La Spezia merkezinde, La Spezia Kruvaziyer Terminali ve Feribot İskelesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama imkânı sunuyor. Bu pansiyon Vernazza Plajı ile 16,9 mi (27,1 km) ve Monterosso Plajı ile 19,4 mi (31,2 km) mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 3 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz internet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, bide ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve valiz dolabı mevcuttur.

Uzaklıklar en yakın 0.1 mil ve kilometre değerine yuvarlanarak gösterilmektedir.

Piazza Garibaldi Meydanı - 0,2 km / 0,1 mi
Amadeo Lia Müzesi - 0,3 km / 0,2 mi
Nostra Signora della Neve Kilisesi - 0,3 km / 0,2 mi
Corso Cavour Caddesi - 0,4 km / 0,3 mi
Museo Civico Etnografico Giovanni Podenzana - 0,4 km / 0,3 mi
Castello San Giorgio - 0,5 km / 0,3 mi
Santa Maria Assunta Kilisesi - 0,6 km / 0,4 mi
Nostra Signora della Salute Kilisesi - 0,7 km / 0,4 mi
Museo d'Arte Moderna e Contemporanea (CAMeC) - 0,8 km / 0,5 mi
Il Faro Alışveriş Merkezi - 0,9 km / 0,6 mi
Donanma Teknik Müzesi - 1 km / 0,6 mi
La Spezia Feribot Rıhtımı - 1,1 km / 0,7 mi
Cattedrale di Cristo Re - 1,2 km / 0,7 mi
Feribot İskelesi - 1,3 km / 0,8 mi
La Spezia Kruvaziyer Terminali - 1,4 km / 0,8 mi

Otel Koşulları
Giriş Saati
15:00
Çıkış Saati
10:00
Otel Koşulları
  • İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
  • Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
  • Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
  • Misafirlerin beşik/bebek yatağı rezervasyonu için bu konaklama yeriyle önceden iletişime geçmesi gerekir
  • Bu konaklama yerinde kredi kartları kabul edilmektedir
  • Bu konaklama yerindeki güvenlik özellikleri arasında yangın söndürücü yer almaktadır
Konaklama ve Oda Politikaları
Bu konaklama yerinde resepsiyon bulunmamaktadır. Bu konaklama yerinde çalışma saatleri dışında giriş yapılamamaktadır. Giriş işlemleri için misafirlerin varıştan en az 48 saat önce rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yerini araması ve gerekli düzenlemeleri yaptırması gereklidir. Misafirler giriş talimatları için konaklama yeri ile iletişime geçmelidir.
Ücretler ve Politikalar
  • İlave yatak ücreti: günlük 10.0 EUR.

Yukarıdaki liste tüm bilgileri içermeyebilir. Ücretlere ve depozitolara vergi dâhil olmayabilir, ayrıca ücretler ve depozitolar değişebilir.

Önemli Bilgiler
Bu otele ait önemli bilgiler ve kurallar.
Çocuklar
Bu tesis için çocuk bilgisi bulunmamaktadır
Evcil Hayvan
Evcil hayvan kabul edilmez
Sigara
Odalarda sigara içilmez
Minimum Yaş
Giriş için minimum yaş: 18