Uçak Bileti

Ülkemizin dört bir yanı birbirinden güzel seyahat duraklarına sahip. Anadolu toprakları tarih, kültür, doğal güzellikleri ile farklı beklenti ve talepleri bir arada karşılayabilecek düzeyde.

Deniz, kum, güneş gibi klasik tatil anlayışının yanı sıra gastronomi, tarih, doğa, kültür turizmi tutkunları için de Anadolu tam anlamıyla bir cennet. Yurt içinde bir yerlere gitmeyi düşünenler için 4 öneriyi bir araya getirdik.

Türkiye’de Tatil İçin 4 Farklı Rota

4. Alaçatı

Son dönemde popülaritesi hızla artan Alaçatı, Çeşme’ye bağlı bir mahalle. Taş butik otelleri, daracık sokakları, etkileyici plajları, tasarım atölyeleri, Ege lezzetleri ve film setini andıran atmosferi ile Alaçatı Türkiye’de tatil deyince ilk akla gelen yerlerden biri.

Mobil Uygulama

Çeşme otobüs bileti ve İzmir uçak bileti turna.com’da.

3. Doğu Karadeniz

Yaz aylarında artan sıcaklarda bir yerlere kaçma derdine düşenler için Doğu Karadeniz tam anlamıyla bir cennet. Yemyeşil coğrafyasında yağmurlu ve serin bir havayı deneyimlemek, sıcaktan uzaklaşmak ve huzurla baş başa zaman geçirmek için Doğu Karadeniz’i listenize ekleyin.

Trabzon uçak bileti veya Rize Artvin Havalimanı uçak bileti ile konforlu bir yayla seyahati planlayabilirsiniz

2. Kapadokya

Türkiye’nin en çok yabancı ziyaretçi ağırlayan bölgelerinden Kapadokya, Nevşehir, Aksaray ve Kayseri üçgeninde bulunuyor. Etkileyici yer yüzü şekilleri, nefis kaya otelleri, balon turları, şaraplık üzüm bağları ve gece hayatı ile Kapadokya yurt içinde iyi bir seçenek.

Kapadokya’ya uçak bileti ya da Nevşehir otobüs bileti ile ulaşabilirsiniz.

1. Mersin

Akdeniz kıyısı boyunca uzanan Mersin hala değeri tam olarak anlaşılamayan hazinelerden. Tarih, kültür, doğa ve denizin buluştuğu şehir baştan başa etkileyici birçok güzelliğe sahip. Farklı inanç grupları için kutsal sayılan değerleri ile de ziyaretçilerine alternatif sunan şehir daha çok ilgiyi hak ediyor.

Mersin otobüs bileti ile ekonomik bir seyahat planlamak sizin elinizde.

Ülkemizde aynı anda farklı beklentilere uygun aktiviteleri gerçekleştirmek mümkün. Yurt içinde Uçak bileti ve otobüs bileti seçeneklerine göz atarak bir an önce yeni yolculuğun planını gerçekleştirin.

Otobüs Bileti

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here