Uçak Bileti

Doğal güzellikleri, yemyeşil ormanları, dalış merkezleri, butik pansiyonları ve daracık sokaklarıyla Kaş, Türkiye’de tatil yapılacak en güzel yerlerden biri. Antalya’nın en batıdaki ilçesi olan Kaş, 70 km’yi aşan sahil uzunluğu ile özellikle yaz aylarında yoğun ziyaretçi trafiğine sahip.

Yakınlarında Apollonia, İsinda, Kyaenai, Istlada gibi antik kentler bulunan Kaş, ören yerleri, antik yerleşim yerleri ile ziyaretçilerini büyüleyici bir güzellikte. 2,100 m uzaklıktaki Meis adası ile uyum içerisinde olan ilçe, Akdeniz ikliminin bütün özelliklerini üzerinde taşıyor.

Kas-Ucak-Bileti

Akdeniz sahillerinin en güzel merkezlerinden biri olan Kaş’ta yazın artan turistik hareketlilik kış mevsiminde yerini sessizlik ve huzura bırakıyor. Bu yüzden kış mevsiminde alternatif rota arayanlar ve şehir stresinden uzaklaşmak isteyenler için bölge, alternatifler arasında gösteriliyor.

Deniz, kum, güneş, dalış, tekne turu, trekking gibi alternatiflerin bulunduğu Kaş’ta antik kentler ve arkeolojik alanlar zamanda yolculuk hissi yaşatıyor. Sebze meyve, çiçek üretiminin yapıldığı, yılın her dönemi lezzetli yemekler ve deniz ürünlerinin bulunabildiği şirin ilçede turizm başlıca geçim kaynağı.

Mobil Uygulama

İlçe merkezinde pansiyon, butik otel ve dükkanı olan birçok kişinin Kaş’ın yüksek kesimlerindeki yayla köylerinde toprağı da bulunuyor. Yazın kavurucu sıcağında Akdeniz’in serin sularında vakit geçirdikten sonra yüksek kesimlere giderek manzaranın tadını çıkarmak, masmavi Akdeniz sularına kuş bakışı bakmak da mümkün.

Kalkan, Fethiye, Göcek gibi merkezlere olan yakın konumu ile birçok popüler noktayla birleştirilebilecek bir seyahat planı sunan şirin ilçe, huzur, keyif ve eğlence arayanlar için doğru adres.

Kaş’tan Meis adasına günübirlik düzenlenen turlar, ilçede fazladan zaman geçirmek için en iyi nedenlerden biri. Yaklaşık 20 dakika süren bir feribot yolculuğu ile ulaşılabilen Meis’ten Türk kıyılarına bakmak, eşsiz fotoğraflar çekmek keyifli bir seçenek.

Kaş’a Nasıl Gidilir

Kas-Gezilecek-Yerler

Antalya şehir merkezine 189 km mesafedeki Kaş’a gitmenin en kolay yolu uçakla yolculuk. Dalaman Havalimanı ve Antalya Havalimanı Kaş’a uçak yolculuğu ile gitmek isteyenler için birer alternatif. Bunun için Antalya uçak bileti ve Dalaman uçak bileti almak gerekiyor.

Kaş otobüs bileti seçeneklerine de göz atabilirsiniz.

Akdeniz’in en bakir noktalarından biri olan Kaş, her yıl artan ziyaretçi trafiğiyle Türk turizminde önde gelen popüler destinasyonlardan biri. Bakir koyları, antik kentleri, doğal güzellikleri ve sıcakkanlı insanlarıyla Kaş keşfetmeye değer!

Otobüs Bileti

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here