Uçak Bileti

Kredi kartları hayatımızın her alanında hem zaman hem de bütçemize katkıda bulunuyor. İyi bir şekilde kullanmak ve sunduğu fırsatları değerlendirmek şartıyla kredi kartı nakit kullanımına göre çok daha avantajlı.

Bankaların sunduğu kampanya ve ürün çeşitliliği kredi kartlarını kullanarak alışveriş yapanların lehine işliyor. Alışveriş yapıldıkça biriken ödül puanlar, taksit imkanı ve ödeme erteletme seçenekleri tüketicinin elini rahatlatıyor.

Türkiye‘nin en eski kredi kartlarından olan Yapı Kredi Bankası‘nın Worldcard‘ı The Banker’in seçtiği dünyanın en değerli 10 kredi kartı arasına giren ilk ve Türk kredi kartı. Kullanıcılarına fırsatlar ve kazançla dolu bir dünyanın kapılarını aralayan World ile neler yapabilirim, biriktirdiğim Worldpuan‘ları nasıl değerlendirebilirim sorularının yanıtını arıyorsanız bu yazı tam da size göre.

Worldpuan nasıl kazanılır?

Yapı Kredi Bankası’nın Worldcard’ı Türkiye’nin en eski kredi kartları arasında yer alıyor. World ile anlaşmalı World üye işyerlerinden alışveriş yaptığınızda harcama tutarınıza göre kartınızda Worldpuan biriktirebiliyorsunuz. Anlaşmalı işyerlerinden yapılan alışverişlerde özel kampanyalar ve taksit olanağından da yararlanabiliyorsunuz. Alışveriş için yurt içi yurt dışı ayrımı yok. Ayrıca internetten yapılan alışverişlerden de Worldpuan kazanılabiliyor.

Biriken Worldpuan’lara nereden bakılır?

World puanlarınızı online olarak buradan hemen kontrol edebilirsiniz. Ayrıca, Yapı Kredi Worldcard’da biriken Worldpuan’lara Yapı Kredi Bankası şubelerinden, kredi kartı ekstresinden, Yapı Kredi internet şubesinden, cep şubesinden, alışveriş sırasında verilen slipten ya da  444 0 444 Yapı Kredi Telefon Bankacılığı’ndan bakılabiliyor.

Worldpuan nerelerde kullanılır, geçerlidir?

Yapı Kredi Worldcard’ta biriken Worldpuan’larla World Program Ortağı işyerlerinden alışverişin tamamını ya da bir bölümünü Worldpuan ile ödeyebiliyorsunuz. Kartınızda biriken tutara göre alışverişinizin tamamını mı yoksa bir bölümünü mü Worldpuan’la ödeyeceğinize siz karar verebiliyorsunuz.

Worldpuan nasıl kullanılır? World karttan Worldpuan nasıl çekilir?

Worldcard ile alışverişinizde ödeme yapmak için işyerinde Worldcard uyumlu pos cihazı olması gerekiyor. Ne kadar Worldpuan kullanacağınızı kasada ödeme sırasında belirterek şifrenizi girerek alışverişinizin bir kısmını ya da tamamını Worldpuan ile ödeyebiliyorsunuz.

Worldpuan’lar ne zamana kadar kullanılır?

Yapı Kredi Worldcard’da biriken Worldpuan’lar takvim yılı boyunca geçerliliği koruyor. Puanlar 2 takvim yılının son günü gecesi siliniyor. 2018’de kazandığınız Worldpuan’ları 2020 31 Aralık’ın son saatine kadar kullanabiliyorsunuz. Puanlarınızın geçerlilik süresini 2 yıl daha uzatmak isterseniz, Turna.com’da bir hesap açıp hızlıca hesabınıza aktarabilirsiniz. Puanlarınızın ömrünü 2 yıl daha uzatmış olursunuz ve istediğiniz zaman uçak bileti satın alırken kullanabilirsiniz.

Worldpuan’lar uçak biletine nasıl dönüşüyor?

Worldpuan’ların en güzel yanı uçak bileti alımlarında kullanılıyor olabilmesi. Turna.com kartınızda biriktirdiğiniz Worldpuan’ları Turna üyeliğinize aktarmanızı sağlayan sistemi ile hem Worldpuan’larınızı işe yarar hale getiriyor hem de silinmesinden endişe ettiğiniz puanlarınız için 2 yıl ekstra saklama süresi veriyor.

Worldpuan’larınızı Turna üyeliğinize nasıl aktaracağınızla ilgili işlemlere https://www.turna.com/kredi-karti-puanlari adresinden detaylarına bakabilirsiniz.

Otobüs Bileti

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here