Uçak Bileti

Ucuz uçak bileti bulmak birçok insan için oldukça başarılması zor bir konu. Çevresinde ucuz uçak bileti bulanlara imrenen, nasıl başardığı konusunda kafa yoran kişi sayısı da azımsanmayacak düzeyde.

Sanılanın aksine uygun fiyatlı uçak bileti bulmak o kadar da zor değil. Bazı ipuçlarına dikkat ederek, çok daha uygun fiyatlı biletleri yakalamak mümkün.

Uygun Uçak Bileti Bulmanın 4 Yolu

1. Seyahat tarihini netleştirin

Millet olarak planlı hareket etmeye çok alışkın değiliz. Genellikle son dakika aldığımız kararlar seyahatlerimiz için de geçerli. Bu yüzden otel rezervasyonu yaparken de uçak bileti alırken de daha çok para ödemek zorunda kalıyoruz. Daha az bütçeyle bu işi halletmenin anahtar formülü erken hareket etmek. Bu yüzden seyahat tarihini mümkünse en erkenden netleştirip ona göre bileti satın almak gerekiyor.

Mobil Uygulama

2. Uçak bileti fiyatlarını karşılaştırın

Online uçak bileti satışı yapan web siteleri çoğu zaman havayolu şirketlerinin kendi web sitelerinden daha uygun fiyata uçak bileti satıyor. Turna.com web sitesi, çok sayıda havayolu firmasının fiyatlarını karşılaştırmalı olarak sunarak pratik bir çözüm sağlıyor. Ayrıca her alışverişte verdiği Turna Puan ile bir sonraki alımda indirim kazanma avantajı da bulunuyor.

3. Aktarmalı deneyin

Gidilecek destinasyona direkt uçuş aramak her zaman en ucuz fiyatı yakalamak için yeterli değil. Bazen popüler destinasyonlara olan yoğun ilgi uçak bileti fiyatlarının aşırı yükselmesine neden olabiliyor. Böyle durumlarda aktarmalı uçuş seçeneklerine göz gezdirmekte yarar var. Örnek vermek gerekirse; İstanbul-Amsterdam hattına tek bilet almak yerine İstanbul-Selanik-Amsterdam uçuşunu yarı fiyatına bulmak mümkün.

4. Tek yön deneyin

Birçok kişi gidiş-dönüş bilet almanın her zaman daha uygun fiyata mal olacağını düşünse de bu her zaman geçerli bir durum değil. Zaman zaman yapılan tek yön bilet kampanyaları ile iki ayrı bilet almak çok daha uygun fiyata gelebiliyor. Bu yüzden hava yolu şirketlerinin kampanyalarını takip etmek gerekiyor.

Ucuz uçak bileti bulmak, sanıldığı kadar zor değil. Birkaç basit öneriyi uygulayarak uygun fiyata uçak bileti alanlardan biri olabilirsiniz. Seyahatinizi önceden planlamak, kampanyaları takip etmek, fiyatları karşılaştırmak bu önerilerden yalnızca birkaçı.

Otobüs Bileti

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here