Uçak Bileti

Bangkok’a 165 km uzaklıkta, Tayland‘ın en önemli ve en turistik şehirlerinden Pattaya’da, gece hayatı birbirinden renkli ve çeşitli eğlence mekanları, gece kulüpleriyle dünyanın dört bir yanından ziyaretçi ağırlıyor. Özellikle de şehrin gece hayatının merkezi olan Walking Street, rock, pop, hard, striptiz, gay bar gibi çeşitli eğlence mekanları ve gece kulüplerinin yanı sıra, ünlü deniz restoranlarına da ev sahipliği yapıyor.

Akşam saatlerinde trafiğe kapatılan Pattaya’nın en ünlü caddesi Walking Street’te yer alan bar, restoran ve eğlence mekanları, canlı müzik, neon ışıkları, egzotik kızlarla bambaşka bir dünyaya dönüşüyor. Yarım kilometrelik bir alana yayılan Walking Street boyunca göreceğiniz mekanlarda eğlenceye doyabilirsiniz.

Tayland uçak bileti seçeneklerine göz atın.

Pattaya Eğlence Mekanları

Asya’nın durmak bilmeyen gece hayatı ile dünyaya nam salan Pattaya eğlence mekanları turistler için çok sayıda seçenek sunmakla birlikte, her yıl milyonlarca ziyaretçiyi şehre çekiyor. Pattaya gece hayatı, yüzlerce bar, gece kulübü ve diskoların olduğu eğlence merkezleri ile, GoGo dansçıları, seksi bar kızları ve transseksüelleriyle Pattaya’nın en çekici tarafını oluşturuyor.

Mobil Uygulama

1. Mixx Discotheque Pattaya

Walking Street’in sonunda yer alan, uluslararası parti müziği eşliğinde gösterişli ve cazibeli bir mekân olan Mixx Discotheque Pattaya, sofistike dekoru ile Pattaya’nın en dikkat çekici kulüplerinden biri. Çiftler, yerliler ve genç Taylandlılardan oluşan müşteri portföyü ile girişin ücretsiz olduğu Mixx Discotheque’te Rouge Club ve Crystal Palace olmak üzere iki bölüm bulunuyor. Modern ve iyi tasarlanmış bir kulüp olan Mixx, saat 21.00’daki açılışıyla birlikte hızla dolan ve 23.00’dan sonra ise oldukça renklenen bir performans sunuyor.

Açılış Saatleri: 21.00-02.00
Mixx Discotheque, Bali Hai Pier, Walking Street, Pattaya
+66 (0)3 825 0010

2. The Pier Disco Club Pattaya

Modern ses sistemi ve büyük LED ekranları ile The Pier Disco Club Pattaya, nefis bir tasarıma sahip Pattaya’nın herhangi bir yerinde bulunmayan oldukça yüksek sınıf bir mekân. Lazer ışığı, disko topu, duman makinesi ve neredeyse kör edici parlak cephesiyle trance ve house müziğin mükemmel yerel ve uluslararası DJ’ler tarafından sunulduğu oldukça hoş bir mekân. Şık ve modern bir iç mekân tasarımına sahip The Pier Disco Club’ta eğlenceye doyabilirsiniz.

Açılış Saatleri: 19.30 – geç saatlere dek açık
190 Walking Street, Güney Pattaya
+66 (0) 81 177 7085

3. Lucifer Disko TK

Walking Street’deki en eski ve en kıdemli mekânlardan olan Lucifer Disko TK, Pattaya’da hip-hop sevenler için en iyi yer. Her ikisi de cehennem temalı iki bölüme ayrılan diskoda, tüyler ürpertici bir mağaranın iç kısmını andıran ana alan ve grupların canlı performans sergilediği bardan oluşuyor. Sokaktaki en büyük kulüplerden biri olmasa da kesinlikle en popülerlerinden biri olan Lucifer’de eğlence 23.00’ten sonra hareketleniyor.

Açılış Saatleri: 20.00 – geç saatlere dek açık
Soi Diamond’ın Karşısında, Walking Street, Güney Pattaya
+66 (0) 81 175 6031

4. Candy Shop

Candy Shop, palmiye ağaçları, çeşmeler ve büyük yumuşak sandalyeler ve kanepeler ile dışarıdan bir plaj kulübüne benziyor. Ancak uzun bir orta bar, küçük fakat yoğun bir dans pisti ve 21.00’dan itibaren hip-hop ve R&B için harika bir canlı etkinlik alanına dönüşen mekân, Pattaya’nın gözdelerinden biri. Walking Street’deki eski isimlerden biri olan Candy Shop, Thais’le özellikle popüler.

Açılış Saatleri: 20.00 – geç saatlere dek açık
Walking Street, Pattaya
+66 (0) 80 000 0000

5. Marine Disco

Pattaya’daki en orijinal gece kulüplerinden Marine Disco, Walking Street üzerinde onlarca yıldır Taylandlılar ve turistler için son derece popüler bir adres. Cephesindeki parlak LED ekranları, içerideki modern ışık ve ses sistemleri ile modernize edilen disko, saat 01.00’da en hareketli zamanını yaşıyor ve sabahın erken saatlerine dek bu şekilde kalıyor. Walking Street’in ünlü ağacına oldukça yakın mesafede yer alan klüp, yerel ‘ladyboy’larla Pattaya’nın en popüler gece kulübü.

Açılış Saatleri: 20.00 – geç saatlere dek açık
114 Walking Street, Güney Pattaya

6. Gulliver’s Walking Street

Beach Road’dan Walking Street’e girdiğinizde rastlayacağınız ilk bar, ayırt edici Londra Metrosu tarzı işaretiyle, çoğu gece için ilk veya son durak olan Gulliver’s Walking Street olacak. Girişe götüren dar sokak boyunca duvarda bulunan parlak kırmızı Cadillac’tan dolayı “Red Car Bar” olarak da bilinen mekân, bilardo masaları ve uzun bir barın bulunduğu pub tarzı bir tasarıma sahip. Küçük bir dans pisti ve yerel yeteneklerin hip-hop ve R&B müziğinin iyi bir karışımını sergilediği DJ sahnesinin bulunduğu mekân 20.00’da açılıyor.

Açılış Saatleri: 20.00 – geç saatlere dek açık
89 Walking Street, Güney Pattaya
+66 (0) 3 871 1005

7. Club Insomnia Pattaya

Walking Caddesi’nde yer alan Insomnia Nightclub, Pattaya’nın en hareketli ve çoğunlukla yabancıların tercih ettiği bir gece kulübü. Tekno müzik eşliğinde haftanın 7 gecesi oldukça kalabalık olan Club Insomnia, kalabalığın başında dönen lazerlere sahip Pattaya’nın görsel olarak en çarpıcı mekânı. Alt kattaki bar alanı saat 21.00’da açılsa da ana kulüp 23.00’da açılıyor. Bu saatten sonra hızla dolan dans pistinde güneşin ilk ışıklarına dek eğlence devam ediyor.

Açılış Saatleri: Downstairs Bar 21.00-02.00, Club 23.00-04.00
Halfway down Walking Street
+66 (0) 38 711 322

8. LimaLima

LimaLima, Walking Caddesi’nde yer alan Bali Hai’nin sonundaki Mixx Discotheque ile ortak bir yere sahip. Biri hip-hop ve R&B sunumları ile ünlü iken, diğer mekanlarda house ve EDM olmak üzere iki bölüme ayrılmış modern, şık bir alanlar bulunuyor. Boy George, Bob Sinclar, Tiosto ve Fedde Le Grand dahil olmak üzere büyük isimler barındıran Mixx’in sahip olduğu kadar popülaritesi olmasa da, LimaLima aslında parti için mükemmel bir yer.

Açılış Saatleri: 20.00 – geç saatlere dek açık
Under Mixx Discotheque, Bali Hai Plaza, Walking Street, Güney Pattaya
+66 (0) 83 983 8984

9. 808 Nightclub Pattaya

808 Nightclub Pattaya, şehrin gece hayatının en yeni mekanlarından biri. Walking Street’teki herhangi bir gezi sırasında önemli bir durak haline gelen 808 Nightclub Pattaya, büyüklüğü ve kolay erişilebilen merkezi barıyla, üst düzey yerli ve yabancı DJ’lerin house eşliğinde “First Class Clubbing” etiketini kazandı. Pattaya’da uzun zamandır var olan Candy Shop’un hemen solunda yer alan 808, enerjik bir kalabalığı çekmekle kalmayıp düzenli özel etkinliklere de ev sahipliği yapıyor.

Açılış Saatleri: 20.00-02.00
Above Candyshop, Walking Street, South Pattaya
+66 (0)81 175 6031

10. Dclub Pattaya

Tasarımında biraz sıra dışı olan Dclub Pattaya, 18 m uzunluğunda Tayland’daki en uzun barıyla övünen bir mekân. Söz konusu bardan, bira denemek için DJ’lerin hip-hop parçalarından, bazen de trance, davul ve bas gösterileri için düzenlenen özel gecelerden yararlanabilirsiniz. Her şekilde Dclub’ın atmosferi nefis.

Açılış Saatleri: 20.00 – geç saatlere dek açık
Soi Diamond, Walking Street, Güney Pattaya
+66 (0) 87 135 2840

Pattaya turizm endüstrisi, turistleri şehre bağlı kalmaları ve gitmemeleri için sınırsız seçenekler sunuyor. Sahil kısımlarında oldukça ilgi çekici Tayland kültürünü eğlence dolu atmosferiyle birleştirerek tüm Tayland’da ki yerlerden çok daha fazla turist çekmeyi başarıyor. Walking Street ile birlikte 3 km uzunluğundaki Pattaya Plajı, Pattaya’nın en popüler adresleri.

Otobüs Bileti

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here