Uçak Bileti

Dersler, projeler, vizeler, finaller ve bütünlemelerle yorulup tüm yılın yorgunluğunu atmak isteyen öğrenciler keyifli bir tatili hak ediyor. Öğrenci bütçesiyle tatil yapmak zor gibi gözükse de vereceğimiz ipuçlarıyla keyifli bir tatil planlamak mümkün.

1. Hem Ekonomik Hem de Eğlenceli: Kamp Tatili

Otellere göre daha ekonomik konaklamak ve sosyalleşmek için harika bir alternatif, kamp tatili. Doğayla iç içe olan kamp alanlarında, kendi çadırınızda konaklayabilir; çadırınız yoksa çadır veya bungalov odalar kiralayabilirsiniz. Kamp alanları, arkadaş grubuyla gidildiğinde çok daha ekonomik ve keyifli olabilir. Doğayı ve macerayı seven biriyseniz arkadaşlarınızla tatil planı yapmaya başlayabilirsiniz. 🙂

2. Öğrenciler İçin En İdeal Yurt Dışı Tatili Alternatifi: Interrail

Dünyayı keşfetmek, öğrencilerin en büyük hayallerinden biri. Tek bir tren biletiyle, tek seferde ve en ekonomik şekilde; birden fazla Avrupa ülkesini ve şehrini görmek mümkün. Üstelik hayatınız boyunca unutamayacağınız bir seyahat deneyimi ve özgüven kazanmak da artısı.

Interrail ile seyahat etmiş ve deneyimlerini paylaşan blog yazarlarından ve sosyal medya gruplarından detaylı bilgi alarak bütçenize en uygun Interrail seçeneklerini bulabilirsiniz.

Mobil Uygulama

3. İş ve Tatil Bir Arada: Work and Travel

Amerika, Kanada, Avustralya, Yeni Zelanda gibi ülkelerde bulunan, kısa süreli çalışma ve tatil imkanı sunan Work and Travel programları, üniversitede okuyan öğrencilere; dil öğrenme, çalışma ve yeni bir ülke görme imkanı tanımaktadır.

Bu programlara katılım ücretli; fakat seyahat edeceğiniz ülkede sizin için belirlenmiş bir yerde çalışma imkanınız da bulunuyor. Bu süre içerisinde programa ödenen parayı çalışarak kazanmak ve hatta para biriktirmek de mümkün olabiliyor. Yabancı dilinizi geliştirmek, farklı kültürleri tanımak ve sosyalleşmek için Work and Travel programlarını araştırabilirsiniz.

4. Ekonomik Ulaşım Önemli: Ucuz Uçak Bileti ve Ucuz Otobüs Bileti

Tatil rotanızı belirledikten sonra yapmanız gereken ilk şey ulaşım aracını belirlemek olmalıdır. Gideceğiniz şehire en uygun ucuz uçak bileti veya otobüs bileti seçeneklerini karşılaştırarak sizin için en avantajlı uçak biletini veya otobüs biletini satın almanızı öneririz.

Üniversiteliyseniz, hemen turna.com’a girerek edu.tr uzantılı e-mail adresinizle üye olun, 24 saat içerisinde Turna Hesabına 25 TL Turna Puan yüklensin. Turna puanlarınızı istediğiniz yöne, uçak ve otobüs bileti satın alırken kullanabilirsiniz. Turna.com Üniversiteliler kampanyasına göz atın.

Otobüs Bileti

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here