Uçak Bileti

İspanya‘nın başkenti Madrid, Avrupa’nın en eğlenceli kentlerinden. Her yıl binlerce ziyaretçi ağırlayan bu renkli şehir, sımsıcak insanları, etkileyici mimari yapıları, muhteşem müzeleri ve enfes lezzetleri ile farklı alternatifleri bir arada sunan bir turizm destinasyonu.

Plaza Mayor’da sangri’anızı yudumlarken kendinizi başka bir zaman dilinde hissetmek, Avrupa’nın en önemli müzeleri arasında yer alan müzeleri gezmek, renkli Kraliyet Sarayı’nı dolaşmak, Don Kişot Heykeli’nin önünde fotoğraf çektirmek Madrid geziniz sırasında yapmadan dönmemeniz gereken şeyler. Ancak Madrid’in size sundukları bunlarla sınırlı değil!

Madrid uçak bileti seçeneklerine göz atın.

Madrid’de Yapılacak Şeyler

1. Santiago Bernabéu Stadyumu’nu görün

Mobil Uygulama

Avrupa futbolunun en güçlü takımlarından Real Madrid’in stadı olan Santiago Bernabéu, 85.000 seyirci kapasitesiyle dünyanın en büyük stadyumlarından biri. Siz de iyi bir futbol severseniz, maç zamanları haricinde yapılan turlarla Santiago Bernabéu Stadyumu’nu ve stadın içinde yer alan Real Madrid Müzesi’ni gezebilirsiniz. Müzede Real Madrid’in tarihi boyunca kazandığı kupaları ve ödülleri de görebilirsiniz.

2. El Rastro Pazarı’nı gezin

Madrid’de bulunan en büyük bit pazarı olan El Rastro’da Madridlilerin ikinci el eşyalarından satın alabilirsiniz. Pazar yeri, birçok tapas barın ve kafenin bulunduğu La Latina bölgesinde yer alıyor. Pazara gelmişken öğrencilerin ve gençlerin uğrak mekanı olan La Latina civarını da keşfedebilirsiniz.

3. Flamenko gösterisi izleyin

Flamenko, İspanya ile özdeşleşen bir dans türü. Ülkenin birçok şehrinde olduğu gibi Madrid’de de çok sayıda flamenko barları bulunuyor. Şehri ziyaret etmişken flamenko şovu izlemeden ayrılmayın.

4. Hard Rock Cafe’ye gidin

Hard Rock Cafe tutkunlarına iyi haber. Madrid’de dünyaca ünlü kafe zinciri Hard Rock Cafe’nin çok hoş bir şubesi var. Kristof Kolomb heykelinin de yer aldığı Plaza de Colón Meydanı’nda yer alan kafenin yemekleri, içecek çeşitleri ve satış mağazası denemeye değer.

5. Outlet’lerden alışveriş yapın

Madrid’de alışveriş yapmak için, alışveriş tutkunu olmanıza gerek yok! Şehir merkezinden biraz uzak olsa da toplu taşımayla rahatça ulaşabileceğiniz Madrid outlet mağazalarını mutlaka gezin. Las Rozas Outlet Merkezi dünyaca ünlü markaları indirimli fiyatlara almak için en güzel seçenek. Üstelik Madrid şehir merkezine sadece yarım saat uzaklıkta.

Otobüs Bileti

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here