Uçak Bileti

Ünlü restoranları, mimarisi, tarihi binaları ya da ünlü ve lüks mağazalarıyla adını duyuran dünyanın en büyük bulvarları, her yıl milyonlarca kişi tarafından ziyaret ediliyor. Bulvarlar, güzel görünümlerinin yanı sıra uzunlukları ve kalabalık yapılarıyla da dikkat çekiyor.

Alışveriş tutkunlarının yanı sıra hareketli ve modern duruşları ile iş dünyası için de bir cazibe merkezine dönüşen bu bulvarlar, bulundukları şehirlere renk ve dinamizm katmaya devam ediyor.

Dünyada Görülmesi Gereken 10 Büyük Bulvar

1. Şanzelize (Champs-Elysees), Paris

Fransa’nın romantik şehri Paris’in en gözde noktalarından biri olan Şanzelize, mimarisi ile etkileyen binaları, kafeleri ve ünlü mağazaları ile dünyanın dört bir yanından ziyaretçi çekiyor. 

Mobil Uygulama

2. Broadway, Newyork 

Gösterişli reklam panoları ile göz alan Broadway, Amerika’nın Manhattan bölgesinde bulunuyor. Broadway, dünyaca ünlü müzikallere ve konserlere ev sahipliği yapmasıyla tanınıyor.

3. Passeig de Gracia, Barselona 

İspanya’nın Barcelona şehrindeki en lüks otel ve mağazaların bulunduğu Passeig de Gracia, sahip olduğu eşsiz görünüm ve orijinal mimarisiyle de göz alıyor. 

4. Gran Via, Madrid 

Madrid’in ana ulaşım yollarından olan Gran Via, 20. yüzyıldan kalma ihtişamlı binaları, lüks mağazaları, otellerinin yanı sıra sanatseverlerin uğrak noktası olan tiyatroları ile büyülüyor. 

5. Las Vegas, Amerika

Eğlencenin ve kumarın başkenti olan Vegas’ta, dünyanın en büyük casinoları ve otellerinin yer aldığı Las Vegas Caddesi, ‘Las Vegas Strip’ ismiyle de anılıyor.

6. 9 De Julio, Buenos Aires

Avrupa’daki örneklerinden esinlenerek yapılan ve bugün dünyanın en geniş caddesi unvanına sahip olan 9 De Julio, Buenos Aires’ e gelenleri büyülüyor.

7. Andrassy UT, Budapeşte 

Neo-Rönesans çağından kalma tarihi yapıları, günümüzde butik otel, kafe veya restoran olarak kullanılan Andrassy UT, mimarisi ile adından söz ettiren Budapeşte’nin, en büyük caddesi. 

8. Paulista, Sao Paulo

2.8 kilometre uzunluktaki Paulista, lüks ve gösterişli mağazalarıyla da ün kazanmış. Cadde boyunca inşa edilen dev gökdelenler, burayı iş dünyasının da merkezi haline getirmiş.

9. Passeo De La Reforma, Meksiko

12 kilometre uzunluğa sahip Passeo De La Reforma, Meksika’nın başkenti Meksiko’nun merkezinde bulunuyor. Bulvar üzerinde şehrin en büyük binaları ve tarihi anıtları da yer alıyor.

10. Michigan, Şikago

Lüks ve kaliteli mağazaları ve lezzeti ile damak çatlatan ünlü restoranları bulabileceğiniz Michigan, Amerika’ya gelenlerin en sık uğradığı yerler arasında gösteriliyor.

Bu birbirinden güzel bulvarlara doğru yola çıkmak için uçak bileti kampanyalarına göz atmayı unutmayın.

Otobüs Bileti

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here